Η J. K. Rowling αποκάλυψε πώς έβγαλε το μικρό όνομα του Snape

Γιατί ο Severus ονομάστηκε έτσι;

Στο universe του Harry Potter τα ονόματα που θα δεις είναι πολλά. Και δεν είναι μόνο ότι είναι πολλά, αλλά πρόκειται για πολύ ιδιαίτερες λέξεις που ομολογουμένως απαιτούν την κατάλληλη φαντασία πίσω τους για να δημιουργηθούν. Η J. K. Rowling είναι ένας άνθρωπος κατάλληλα εξοπλισμένος σε αυτό το κομμάτι. Μας το έχει δείξει άπειρες φορές στο καταπληκτικό story μαγείας και με όσα βιβλία έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα είναι εθιστικά.

Πέρα από τους καλούς πρωταγωνιστές, τεράστιο ενδιαφέρον έχουν οι κακοί ή όσοι τέλος πάντων ξεκινούν με αυτές τις προδιαγραφές. Πάρε, για παράδειγμα, τον Professor Snape. Στην αρχή, σίγουρα τον μισούσες, αφού σου έδινε πάρα πολλούς λόγους για να το κάνεις, ωστόσο όταν στο τέλος αποκαλύφθηκε η ιστορία του, μάλλον θα σε έκανε και να κλάψεις.




Πάει καθόλου το μυαλό σου, όμως, από πού μπορεί να προέκυψε το μικρό του όνομα; Η συγγραφέας μέσω του λογαριασμού της στο Twitter αποκάλυψε ακριβώς αυτό και μάλλον οι fans δεν περίμεναν την εξήγηση που τους δόθηκε. Εξαιρετική όπως και να έχει, δε λέμε κάτι άλλο, αλλά πολλοί είχαν κάτι άλλο κατά νου.


Όπως φαίνεται, λοιπόν, το όνομα Severus βγήκε από μία… ταμπέλα!

Διάβασε επίσης: Το συγκινητικό tweet της J.K. Rowling για τον Snape θα σε κάνει να ανατριχιάσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved