Ποιο είναι το προσωπικό σου Challenge μέσα στην καραντίνα; 5 challenges που σε προκαλούμε να κάνεις

Πάρε χαρτί και στυλό και «τίκαρε» το επόμενο προσωπικό σου challenge.

Η αλήθεια είναι ότι όσο δημιουργική και να είσαι-ή όσο και αν θες να γίνεις- ο περιορισμός όλης σου της ενέργειας μέσα σε τέσσερις τοίχους είναι κάπως... δύσκολος! Ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Παρόλα αυτά, μέσα από αυτό το άρθρο θα δεις την κατάσταση από ένα άλλο, διαφορικό πρίσμα.

Έχεις απεριόριστο χρόνο να κάνεις μαραθώνιο σε κάθε δημοφιλή σειρά. «τσεκ»
Έχεις τον απεριόριστο χρόνο να ακούσεις ξανά και ξανά την playlist που είχαμε φτιάξει αποκλειστικά και μόνο για 'σένα. «τσεκ»
Έχεις τον απεριόριστο χρόνο να περιποιηθείς τον εαυτό σου έτσι ακριβώς όπως σου υπαγορεύουν τα άρθρα ομορφιάς.
Έχεις όμως και τον απεριόριστο χρόνο να «μουχλιάσεις». Κάτι που δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση! Όσο έχεις αυτόν τον απεριόριστο χρόνο λοιπόν, μπορείς να κάνεις πράγματα τα οποία δεν είχες ξανακάνει και ναι, μιλάμε πολύ συγκεκριμένα!

Αυτή τη φορά δεν θα διαβάσεις τα κοινότυπα «διάβασε, ζωγράφισε τραγούδησε...». Βάλε στοίχημα με τον εαυτό σου, ότι όταν θα βγούμε από την καραντίνα θα έχεις μάθει να βάζεις σωστά το eyeliner. Ναι, καλά διάβασες!
Άσε-για λίγο- τα προγράμματα γυμναστικής με σκοπό να βγεις παραλία με κορμί από... άλλο πλανήτη. Βλέπεις, ποτέ δεν είχες τον χρόνο να ασχοληθείς με αυτές τις λεπτεπίλεπτες και σικάτες γραμμές πάνω από τα βλέφαρά σου. Τώρα ήρθε η ώρα.

Αν η γυμναστική από την άλλη είναι το πάθος σου, τότε do it. Το challenge αυτό θέλει επίπεδη κοιλιά και γλουτούς σαν... ροδάκινο. Είναι και αυτό ένα τίμιο challenge. Υ.Γ: Ίσως αν δεν αγαπούσαμε τόσο τα γλυκά και το «βρώμικο» να είχαμε και εμείς τέτοιες προσδοκίες.

Επιτέλους σέρβιρε στον εαυτό μου το πρωινό που του αρμόζει! Το πρωινό είναι ένα από εκείνα τα γεύματα που λένε ότι πρέπει να είναι βασιλικών προδιαγραφών. Δεν πρέπει να το αμελείς για κανέναν λόγο όσο βεβαρυμένο και αν είναι το πρόγραμμά σου. Τώρα θα «κακομάθεις» και ας ελπίσουμε αυτή η καλή συνήθεια να γίνει μόνιμη...και μετά την καραντίνα.

Ένα αρκετά τίμιο challenge που πρέπει να βάλεις στον εαυτό σου είναι να σταματήσεις να παίρνεις στα σοβαρά μικροπράγματα που μπορεί να σε στενοχωρήσουν, όπως για παράδειγμα τις μικρές διαφωνίες με την κολλητή, ή ακόμη και έναν κακό βαθμό σε μια δύσκολη μέρα σου. Σταμάτα να αγχώνεσαι και να στρεσάρεις τον εαυτό σου για... χαζομαρίτσες. Σκέψου το εξής: Για κάποιο περίεργο λόγο, ενώ το ξυπνητήρι πια δεν είναι ρυθμισμένο να χτυπά κάποια συγκεκριμένη ώρα, το μάτι ανοίγει από μόνο του. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν αγχώνεσαι για κάτι. Αυτή η απουσία του εκνευριστικού κουδουνίσματος, ναι, είναι πολυτέλεια που θα μας λείψει αναμφίβολα!

Τελευταίο και καλύτερο challenge; Να γίνει καλύτερη! Τι θέλουμε να πούμε με αυτό. Προσπάθησε όσο μπορείς να είσαι ο λόγος που κάποιος θα χαμογελάσει. Μην απαντάς χωρίς να σκεφτείς τα λόγια σου σε ανούσιους καυγάδες γιατί σίγουρα θα πεις κάτι που μπορεί να πληγώσει κάποιον. Βοήθησε όποιον το έχει ανάγκη. Δώσε αγάπη, δώσε βοήθεια. Αν σου περισσεύει κάτι, είτε από ρούχα, είτε από τρόφιμα, γίνε το καλό παράδειγμα και πρόσφερέ τα χωρίς δεύτερη σκέψη!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved