Τώρα και η Emilia Clarke συμφωνεί για την 8η σεζόν του Game of Thrones αλλά για ένα και μόνο σημείο

Η Μητέρα των Δράκων μίλησε.

Ούτε ο τίτλος της καλύτερης σειράς που έχει περάσει ποτέ από την τηλεόραση δεν ήταν αρκετός για να προστατεύσει το Game of Thrones από τα πυρά των εξαγριωμένων fans, που είδαν μία 8η σεζόν λες και φτιαγμένη από άλλους ανθρώπους. Οι χαρακτήρες που όλοι λάτρεψαν και των οποίων την πορεία ακολουθούσαν μία δεκαετία, ξαφνικά σταμάτησαν να εξελίσσονται κι οι περισσότεροι από αυτούς είχαν ένα τέλος που καθόλου ικανοποίηση δεν μπορούσε να δώσει σε κάποιον.

Ο Jon Snow, για παράδειγμα, αφού πρώτα έταξε και τη ζωή του στην Daenerys, κατάλαβε έστω και λίγο αργά ότι κάπου στην πορεία το ‘χασε, και ωσάν ένας άλλος Jaime έγινε Queenslayer και σκότωσε την καλή του. Στη συνέχεια, έφυγε επιλέγοντας μία πιο ξέγνοιαστη ζωή πέρα από το τοίχος.




Αυτή η εξέλιξη καθόλου δε μας άρεσε και, απ’ ό,τι φαίνεται, ούτε στη Μητέρα των Δράκων, αφού η Emilia Clarke που την υποδύεται, σύμφωνα με το CBR δήλωσε:

«Ναι, την ένιωσα (την Daenerys). Πραγματικά την ένιωσα. Και φυσικά ενοχλήθηκα που ο Jon Snow δεν είχε συνέπειες για τίποτα. Τη γλίτωσε με φόνο, κυριολεκτικά»

Το δίκιο της θα της το δώσουμε.

Διάβασε επίσης: Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Emilia Clarke για τις γυμνές σκηνές στο Game of Thrones

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved