«BetterMeChallenge»: Ο δεκάλογος των καλών πράξεων για να βγούμε καλύτεροι από την καραντίνα

Έστω και ένα από αυτά να κάνεις σήμερα θα είσαι καλύτερος άνθρωπος αύριο.

Οι φιλανθρωπικές δράσεις ολοένα και αυξάνονται, ιδίως τώρα που εν μέσω καραντίνας υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που χρειάζονται την βοήθεια μας.

Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, καλλιτέχνες και μεγάλα ονόματα της showbiz βοηθούν τον συνάνθρωπο κάνοντας μικρές αλλά πολύτιμες πράξεις αγάπης.

Δεν είναι όμως μόνο τα πρόσωπα της δημοσιότητας που συμβάλλουν για ένα καλύτερο αύριο, αλλά είναι και το κορίτσι της... διπλανής πόρτας. Είμαστε εμείς, αλλά και εσύ που μπορούμε μαζί να βοηθήσουμε. Να αλλάξουμε ελάχιστα την καθημερινότητα μας, να υιοθετήσουμε νέες συνήθειες και να προσφέρουμε σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Το Citycampus πάντως ξεκίνησε κάτι ιδιοφυές. Μέσα από το account τους στο instagram, παρακινούν τους followers τους να ξεκινήσουν ένα challenge για καλό σκοπό. Με το hashtag «BetterMeChallenge», οι ακόλουθοι καλούνται να γράψουν την καλή πράξη που θα κάνουν μετά την καραντίνα.

https://www.instagram.com/p/B-UvEyaJEty/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε μορφή διαγωνισμού και με τυχερούς που θα διεκδικήσουν δώρα, το challenge θα λήξει στις 21 Απριλίου και στο τέλος θα συγκεντρωθούν όλες οι καλές πράξεις δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο καλοσύνης.

Δες μέχρι στιγμής τις καλύτερες πράξεις καλοσύνης και γιατί όχι, υιοθέτησε και εσύ μια από αυτές.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved