American Horror Story: Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός των 90s θα παίξει στη σειρά

Ο σταρ των 90s επιστρέφει σε μία μεγάλη παραγωγή που μάλλον θα τον ξαναβάλει στον χάρτη.

To American Horror Story είναι από τα επιτυχημένα αλλά και «περίεργα» concept του Hollywood. Κάθε σεζόν έχει ένα δικό της θέμα που παρουσιάζεται μέσα από τον διαφορετικό και πιο σκοτεινό τρόπο του Ryan Murphy, ενώ το cast των ηθοποιών που συμμετέχουν απαρτίζεται τόσο από κάποιους πιο βασικούς όσο κι από κάποιους guest που πάντα καταφέρνουν να κάνουν εντύπωση, όπως, για παράδειγμα, η Lady Gaga.

Στη 10η σεζόν, λοιπόν, τα πράγματα συνεχίζονται σε αυτούς τους ρυθμούς και στην ομάδα έρχεται ένας ηθοποιός που την εποχή των 90s ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου, ακόμα και στην παιδική ηλικία στην οποία βρισκόταν.

Το 1990, κυκλοφόρησε το Home Alone, η ταινία που παίζεται σε επανάληψη μέχρι σήμερα, συνήθως κάθε Χριστούγεννα στην τηλεόραση. Μιλάμε, φυσικά, για τον Macaulay Culkin, τον ηθοποιό που έγινε γνωστός στα 10 του, αλλά από το Μόνος στο Σπίτι και μετά ήταν σα να χάθηκε από τη μεγάλη οθόνη, αφού οι ρόλοι που έκλεινε ήταν μικροί κι οι περισσότεροι άγνωστοι.




Τώρα, λοιπόν, ο ηθοποιός θα γίνει μέρος του AHS και πολλοί προβλέπουν ότι αυτή του η συμμετοχή θα είναι κι αυτό που θα αποτελέσει το μεγάλο του comeback στο Hollywood.

Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες σχετικά με το ποιον θα παίξει, αλλά δεδομένης της σειράς ξέρουμε ότι μάλλον θα κινείται στα κλασικά, creepy επίπεδα που μας έχουν συνηθίσει.

Δες στην παρακάτω gallery τους ηθοποιούς που θα εμφανιστούν στη 10η σεζόν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved