Πώς θα ντυθείς χωρίς να μοιάζεις με «κρεμμύδι» τις κρύες ημέρες του χειμώνα

Υπέροχη εποχή του χρόνου ο χειμώνας, ιδίως όταν κρυώνεις και μοιάζεις με... ντολμαδάκι, τόσα που φοράς!

Είναι υπέροχος ο χειμώνας, μια εποχή για χουχούλιασμα και άπειρες σειρές στο Netflix. Με μια ζεστή σοκολάτα και την πολύτιμη παρέα της κολλητής στο σπίτι, τα Σαββατοκύριακα αποκτούν ουσία. Ακόμη και οι βόλτες έξω είναι απολαυστικότατες τον χειμώνα. Ίσως σου θυμίζουν εκείνη την rom-com που είχες δει με την αγαπημένη σου σκηνή. Εκείνη που το ζευγάρι περπατούσε χέρι- χέρι σε ένα πάρκο και, το χιόνι έπεφτε! Τι ρομαντικά!

Αν είσαι από εκείνες που λατρεύουν τα μακριά μπουφάν με την γούνα στο εσωτερικό ή τα φουλάρια, τύπου κουβέρτες-αυτά τα θαυματουργά φουλάρια- τότε καταλαβαίνεις ότι ο χειμώνας είναι η ιδανική περίοδος για εσένα.

Τι γίνεται όμως όταν βγαίνεις έξω και από τα τόσα ρούχα που φοράς για να ζεσταθείς, μοιάζεις όντως σαν «κρεμμύδι»; Σου έχει τύχει και εσένα να περιορίζονται οι κινήσεις σου από το μάλλινο πουλόβερ σε συνδυασμό με την πλεκτή ζακέτα, το μπουφάν και το φουλάρι σου; Εμάς μας έχει συμβεί πάντως και αυτά τα σχόλια όπως «πιο πολλά δεν είχες να φορέσεις», «μα καλά τόσο πολύ κρυώνεις» δεν λείπουν από καμία συζήτηση. Ε λοιπόν πώς θα γίνει να είσαι γοητευτική και συνάμα να μην κρυώνεις; Κι όμως υπάρχει τρόπος αρκεί να κάνεις κάποιες έξυπνες κινήσεις και να ακολουθήσεις αυτά τα μυστικά!

Δες στην gallery περισσότερα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved