Αυτά τα memes για τον Άγιο Βαλεντίνο θα σε βοηθήσουν να την παλέψεις που είσαι μόνη

Θέλει λίγο χιούμορ η κατάσταση. Αν είσαι μόνη, τουλάχιστον υπάρχουν αυτά τα memes.

Αυτά τα memes για τον Άγιο Βαλεντίνο θα σε βοηθήσουν να την παλέψεις που είσαι μόνη

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δεν είναι για όλες. Βέβαια είναι μια καλή υπενθύμιση για όσους είναι δεσμευμένοι να κάνουν κάτι ξεχωριστό αυτήν την ημέρα. Αν πάλι είσαι μόνη, τότε καλό κουράγιο. Στα social media θα επικρατεί ένα «χάος» αρκούδων και κόκκινων μπαλονιών αλλά μια μέρα είναι, θα περάσει. Σκέψου τουλάχιστον ότι θα έχεις το ελεύθερο να φας όσες σοκολάτες τραβάει η ψυχούλα σου.

Εδώ που τα λέμε, δεν είναι ιδανική ημέρα για τις αδέσμευτες, μιας και είναι εξίσου μια υπενθύμιση, σε αντίθεση με την παραπάνω, ότι είσαι μόνη σου και θα περάσεις την ημέρα των ερωτευμένων, μάλλον εκδηλώνοντας τον έρωτα σου σε ένα σακούλι πατατάκια και μπροστά από την οθόνη κάνοντας μαραθώνιο Harry Potter. Οκ. Δεν έγινε τίποτα. Για ‘σένα που έχεις τις μοναξιές σου, υπάρχουν τα αστεία memes για να διακωμωδήσεις λίγο την κατάσταση βρε παιδί μου.

Όταν το γάλα σου έχει ραντεβού την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ εσύ όχι.


Είναι το Netflix  ο Βαλεντίνος μου;

Δεν χρειάζεται να είσαι στεναχωρημένη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν θυμάσαι πως είσαι μόνη και όλες τις υπόλοιπες ημέρες.


Λατρεύω να είμαι μόνη μου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


Εγώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Εγώ στις 14 Φεβρουαρίου παριστάνοντας ότι έχω σοκαριστεί με τα λουλούδια και τις σοκολάτες έξω από την πόρτα μου, που άφησε εκεί.