Εταιρεία σε πληρώνει σχεδόν 4.000 δολάρια για να βαθμολογείς παιχνίδια κι από εμάς είναι «ναι»

Dream job; Εύκολα!

Εταιρεία σε πληρώνει σχεδόν 4.000 δολάρια για να βαθμολογείς παιχνίδια κι από εμάς είναι «ναι»

Πόσα θα έδινες για να παίξεις ένα παιχνίδι; Πόσες φορές έχεις πάει σε κάποιο θεματικό πάρκο για να ανεβάσεις την αδρεναλίνη σου και να γελάσεις παρέα με τους φίλους σου; Ενώ, στην πλειοψηφία όλοι θα πληρώναμε για να έχουμε μία τέτοια εμπειρία, μία εταιρεία αποφάσισε να βγάλει αγγελία για άτομο που θα δοκιμάζει θεματικά πάρκα και, μάλιστα, θα τον πληρώσει 4.000 δολάρια για την ευγενική και απόλυτα διασκεδαστική του εμπειρία.

Η εν λόγω εταιρεία ονομάζεται Ocean Florida, λοιπόν, και ψάχνει κάποιον που να είναι άνω των 18 ετών, να έχει ενθουσιασμό και να ασχολείται ενεργά με τα social media, οπότε και να ξέρει να βγάζει σούπερ φωτογραφίες και βίντεο. Μέσα στις απαιτήσεις της δουλειάς του βρίσκεται και η δημιουργία ενός video diary, που θα ολοκληρώσει την παρουσίαση της εμπειρίας του στο Instagram.


Έχεις ενθουσιαστεί ήδη; Περίμενε γιατί σου έχουμε και συνέχεια. Αυτός ο τυχερός, μπορεί μέχρι και να φέρει έναν φίλο του μαζί και να απολαύσουν τις επί πληρωμή διακοπές τους στο Orlando. Κι όταν λέμε επί πληρωμή, εννοούμε τα πάντα. Όχι μόνο τον μισθό, αλλά και τα εισιτήρια και τη διαμονή.

Τέλος, αυτός που θα επιλεγεί θα πρέπει να κάνει κάτι άλλο -το οποίο σίγουρα θα τον δυσκολέψει αφάνταστα... #not- δηλαδή να δοκιμάσει και να βαθμολογήσει φαγητό και ποτό, την ποιότητα των σουβενίρ, τους χαρακτήρες του πάρκου, τις παρελάσεις και τα σόου που έχουν ετοιμαστεί για αυτό.

Θα περάσει πολύ δύσκολα λες, ε;

Οι αιτήσεις, πάντως, θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 31 Ιανουαρίου κι όλοι οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Διάβασε επίσης: Digital girls: Οι εφαρμογές που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σου