Το νέο τρέιλερ του You μας έκανε να κοιτάξουμε και μία δεύτερη φορά πίσω μας, έτσι για σιγουριά

Ο Penn Badgley επιστρέφει με άλλο όνομα και κι ανανεωμένη όρεξη.

Μετά την πρώτη σεζόν του You, ο Penn Badgley είναι αυτός που μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό στο άκουσμα της λέξης «stalker». Ο εμμονικός βιβλιοπώλης που, αν του αρέσεις, το να μετακομίσεις σε άλλη χώρα μπορεί να μην είναι αρκετό για να σε σώσει. Αυτός που θα παρακολουθήσει έξω από το παράθυρο της πολυκατοικίας και που θα σπάσει κάθε κωδικό του υπολογιστή για να σιγουρευτεί ότι ο ήχος που ακούστηκε ήταν πράγματι μήνυμα της κολλητής σου κι όχι συνομιλίας με κάποιο «ύποπτο» πρόσωπο.

Αυτό, λοιπόν, το παρανοϊκό boyfriend επιστρέφει στη μικρή οθόνη και στην πλατφόρμα του Netflix στις 26 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε δείχνει περισσότερα για τη νέα σεζόν κι εύκολα σε βάζει στη διαδικασία να έχεις δεύτερες σκέψεις για τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις.




Το cast της σειράς δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου της δεύτερης σεζόν και το caption: «Το να βλέπουμε τον Joe με την Love ΚΑΙ την Candace μας κάνει να χαιρόμαστε που είμαστε single». Καταλαβαίνεις, λοιπόν, τι έχουμε να περιμένουμε.

Διάβασε επίσης: Πες μου το relationship status σου, να σου δώσω την κατάλληλη playlist!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved