Τα μυστικά που θα σε κάνουν να πετύχεις κάθε σου στόχο ASAP

Πίστεψε σε εσένα, βάλε πάθος σε ό,τι κάνεις και τότε σίγουρα θα το κάνεις καλά!

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να καταφέρεις. Το πιο απίθανο και άπιαστο όνειρό σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα αρκεί να το βάλεις στο μυαλό σου, να πεισμώσεις και να γεμίσεις με αυτοπεποίθηση, έτσι ακριβώς όπως θα γέμιζες τα πνευμόνια σου καθαρό αέρα με μια μεγάλη και βαθιά ανάσα.
Μπορεί να περνάς τις φάσεις που νιώθεις αδύναμη και κάθε όνειρό σου φαντάζει βουνό ατελείωτο, με την κορυφή του να μην φαίνεται με γυμνό μάτι. Όταν έρχεται η στιγμή που κάποια φίλη, σου μιλά για τις επιτυχίες της, ξέρω πόσο δύσκολο είναι για σένα να πιστέψεις στον εαυτό σου, γιατί κάνεις σκέψεις αρνητικές όπως «εγώ δεν μπορώ να τα καταφέρω» ή «γιατί δεν τα κάνω έτσι καλά και εγώ», «έχω καθυστερήσει να φτάσω στους στόχους μου» και άλλα τέτοια πολλά.

Μην επιτρέψεις ποτέ και σε κανέναν να αμφισβητήσει τις δυνατότητές σου. Ούτε καν τον ίδιο σου τον εαυτό!

Σταμάτα να αγχώνεσαι για τον χρόνο! Σταμάτα να «κυνηγάς» την σωστή στιγμή. Σταμάτα να μπαίνεις στην διαδικασία της σύγκρισης. Σταμάτα να συγκρίνεις τους δικούς σου στόχους με των άλλων.

Είσαι μοναδική. Έχεις χαρίσματα που σε ξεχωρίζουν. Άλλωστε η διαφορετικότητά μας είναι εκείνη που μας κάνει να λάμπουμε μεταξύ άλλων.

Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του ρολόι, που οι δείκτες του θα ξεκινήσουν μόνον όταν είναι η δική του σωστή ώρα!
Αν βιαστείς να προλάβεις και να εκπληρώσεις τα όνειρά σου, τότε το πιο πιθανό είναι να πιέσεις τον εαυτό σου με αρνητικό αντίκτυπο όμως.

Αντιθέτως, αν φανταστείς με κάθε λεπτομέρεια ό,τι θέλεις να κατακτήσεις, αν παθιαστείς με αυτό και το πιστέψεις έχεις κάνει ήδη την μισή διαδρομή του ταξιδιού σου.
Για να πετύχεις σπουδαία πράγματα πρέπει να δουλέψεις για αυτά, αλλά και να τα αγαπήσεις. Να αγαπήσεις τα σπουδαία πράγματα αλλά και την δουλειά που θα ρίξεις για αυτά. Αγάπα όμως και τις αποτυχίες σου. Για την ακρίβεια, λάτρεψέ τες γιατί έτσι θα βγεις πιο δυνατή και θα έχεις μάθει από τα λάθη σου. Το αποτέλεσμα; Η επόμενή σου προσπάθεια θα είναι επιτυχημένη. Αλλά ξέρεις κάτι; Και να μην είναι, θα έρθει η στιγμή που θα τα καταφέρεις.

Πρέπει να παθιαστείς και να αγαπήσεις τους κόπους σου. Γιατί αυτοί οι κόποι είναι που αξίζουν στο τέλος και σε κάνουν να αγαπάς περισσότερο ό,τι κάνεις.

Γιατί δεν είναι ο προορισμός, αλλά το ταξίδι που έχει αξία.


Βρες στην gallery μερικά Inspirational quotes που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved