Οι δύο κομμένες σκηνές της 8ης σεζόν του Game of Thrones έγιναν viral αλλά κόπηκαν δίκαια

Όσο και να προσπαθούμε, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τέλος πάντων συνέβη στην τελευταία σεζόν

Όσος καιρός κι αν περάσει, απ’ όποια πλευρά κι αν προσπαθήσουμε να το δούμε, η τελευταία σεζόν του Game of Thrones ήταν μία απογοήτευση. Η σειρά που έδειχνε να τερματίζει στο υψηλότερο βάθρο του hall of fame της τηλεόρασης κατέληξε να είναι μία επική «ήττα». Μέχρι και σήμερα συζητάμε το πόσα διαφορετικά πράγματα θα μπορούσαν να είχαν κάνει οι δημιουργοί για να έδιναν στο GoT το τέλος που του άξιζε και ποτέ δε θα καταλάβουμε το σκεπτικό μέσα από το οποίο άλλαξαν την ποιότητα των προηγούμενων σεζόν.

Κι εκεί που δεν πιστεύαμε ότι θα βλέπαμε κάτι που να μας προβληματίσει περισσότερο, ήρθε ο λογαριασμός gameofthronesnotofficial και δημοσίευσε στο Instagram δύο κομμένες σκηνές της σειράς. Η πρώτη χαρά κι ανυπομονησία αντικαταστάθηκε από μία ανακούφιση που οι εν λόγω σκηνές δεν έφτασαν ποτέ στις οθόνες μας.

Σκηνή Νο1:

https://www.instagram.com/p/B5Sutz0FUYz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ώρα των προετοιμασιών της μάχης, η Daenerys μαζί με τον Jon πάνε για να εποπτεύσουν τις ετοιμασίες. Ένας Βόρειος τη βλέπει και φτύνει το νερό που πήγε να πιει ως ένδειξη της αντιπάθειάς του προς τη Μητέρα των Δράκων. Ο Jon γυρίζει και την κοιτάει με ένα χαμόγελο τύπου «Ξέρεις πώς είναι τα παιδιά μου. Κάνουν νάζια». Κακή σκηνή. Κανένας λόγος ύπαρξής της. Ευτυχώς που κόπηκε.

Σκηνή Νο2:

https://www.instagram.com/p/B5SQSdLl1jm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφότου έχουν καταφέρει να νικήσουν τον Night King, την οντότητα που εδώ και 10 χρόνια βλέπουμε να ανασταίνει νεκρούς και να τους στρατολογεί στο τάγμα του και που σκότωσε ωσάν ακοντιστής τον Viserion, η Daenerys αποφασίζει να ασχοληθεί με τα ερωτικά του team της. Λέει, λοιπόν, στον Grey Worm να πάει να ξεκουραστεί, αφού ήρθε από μάχη, και λίγο μετά στέλνει και τη Missandei με την πρόφαση του πονοκέφαλου. Κι εμείς να ρωτήσουμε σε αυτό το σημείο: Βλέπαμε Game of Thrones ή Riverdale;

Διάβασε επίσης: Tell me everything: Εσύ ρωτάς και οι αγαπημένοι σου teen stars απαντούν!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved