Tell me everything: Εσύ ρωτάς και οι αγαπημένοι σου teen stars απαντούν!

Για να σου αποκαλύψει η Ελένη Βουλγαράκη ό,τι έχεις την περιέργεια να γνωρίζεις, κάνε την ερώτηση που θες

Πρόσφατα είχες την ευκαιρία να ρωτήσεις και να μάθεις τα πάντα για τον αγαπημένο σου Ίαν Στρατή και τη μοναδική Natasha Kay. Τώρα, λοιπόν, είναι η ώρα να ετοιμάσεις τις ερωτήσεις σου για το επόμενο μεγάλο teen «αστέρι»! Διότι, όπως σου είχαμε αποκαλύψει, θα υπάρξουν πολλοί teen stars οι οποίοι θα απαντήσουν σε ό,τι τους ρωτήσεις και η Ελένη Βουλγαράκη, είναι η επόμενη.

Την παρακολουθείς EveryDay στο Mad TV και το Instagram και τώρα, έχεις την ευκαιρία να μάθεις τα πάντα για εκείνη!

Για να σου αποκαλύψει η Ελένη Βουλγαράκη ό,τι έχεις την περιέργεια να γνωρίζεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκεφτείς την ερώτησή σου και να τη στείλεις στην αγαπημένη σου teen star, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Η διαδικασία λήψης ερωτήσεων ολοκληρώθηκε.

Σύντομα, θα δεις την Ελένη Βουλγαράκη να δίνει την απάντησή της στο δικό σου ερώτημα μέσα από ένα special βίντεο!

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Συμπλήρωσε την ερώτησή σου στη φόρμα που ακολουθεί και μείνε συντονισμένη στο TeenQueen.gr για να μάθεις τα πάντα για το κίνημα των #WhiteDays, αλλά και για το πώς θα έχεις καθημερινά την αυτοπεποίθηση στο… τσεπάκι σου, έχοντας στο πλευρό σου την EveryDay, τον δικό σου σύμμαχο αισιοδοξίας και υγιεινής φροντίδας, που σε συντροφεύει σε κάθε φάση της ζωής σου!

Και πίστεψέ μας, το κίνημα των #WhiteDays, που σου φέρνει το TeenQueen.gr μαζί με την EveryDay μέσα από το απόλυτο EveryDayTeen site, θα σε βοηθήσει να βάλεις τέλος στη μαυρίλα και θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να πιστέψεις στον εαυτό σου, να αρχίσεις να εκφράζεσαι ελεύθερα, να μην «κρύβεσαι» και να έχεις την άνεση και τη σιγουριά, ώστε να ζεις την κάθε μέρα στο maximum.

Ναι, EveryDay can be a #WhiteDay! Stay tuned, λοιπόν, για να μάθεις ποιος θα είναι ο επόμενος teen star που θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματά σου!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved