Η 15χρονη Λυδία Κανελλοπούλου είναι από σήμερα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Pole Sport

Χρυσό μετάλλιο στο Καναδά για την 15χρονη!

Λυδία Κανελλόπουλου ή άλλιως η 15χρονη «ήρεμη δύναμη» που γνωρίσαμε πριν από μερικούς μήνες εδώ στο Teen Queen. Η συμμετοχή της «Ελλάδας Έχει Τάλεντο» μας κέντρισε το ενδιαφέρον. Λίγες μέρες αργότερα, που την γνωρίσαμε από κοντά, συνειδητοποιήσαμε πως ήταν το 15χρονο κορίτσι που θέλαμε να έχουμε ως αδελφή, ξαδέρφη ή κολλητή.



Σήμερα το πρωί ξύπνησα ακούγοντας τον εθνικό μας ύμνο και βλέποντας την Λυδία να χαμογελά κρατώντας σφιχτά το χρυσό της μετάλλιο. Δεν συγκινούμαι εύκολα, αλλά με αυτό το κορίτσι μου συνέβη. Γνωρίζω πολύ καλά πόσο το ήθελε τόσο εκείνη, όσο και η μαμά της. Πέρασε αρκετές ώρες κάνοντας τις προπονήσεις, στερήθηκε αρκετά και τώρα βρίσκεται στο Καναδά πανηγυρίζοντας μαζί με τη μητέρα της το ... χρυσό!



Η Λυδία είναι «παγκόσμια πρωταθλήτρια» στα χαρτιά αλλά και στην καρδιά μας. Η Λυδία είναι από τα κορίτσια που θέλουν να αποδείξουν πως το pole sport δεν είναι μόδα, δεν είναι μια τάση γυμναστικής, είναι η ... ακροβατική σε στύλο και αξίζει να γίνει ολυμπιακό άθλημα.



Δες την εμφάνισή της στις 6:47:25

Λυδία στερήθηκες πολλά και τώρα βρίσκεσαι στην κορυφή του βάθρου. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για εσένα. Είμαστε υπερήφανοι που υπάρχουν κορίτσια με ήθος, πείσμα και αξία όπως ακριβώς εσύ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved