Η σειρά «Stranger Things» επιστρέφει για 4η σεζόν και μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser

Δε θα είμαστε πλέον στο Hawkins…

Το Netflix είχε αφήσει να εννοηθεί μέσα από τα social media ότι μπορεί να υπάρξει και τέταρτη σεζόν του «Stranger Things». Και επιτέλους τα νέα για τους fans της σειράς είναι πολύ καλά. Είναι γεγονός ότι το «Stranger Things» επιστρέφει για 4η σεζόν.

Όπως ανακοινώθηκε στο Entertainment Weekly, η σειρά επιστρέφει με κάποιες αλλαγές. Ήδη από τις 30 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το τρέιλερ της επόμενης σεζόν, το οποίο τελειώνει με ένα ανησυχητικό μήνυμα: «Δε βρισκόμαστε στο Hawkins πια». Επίσης, και η Millie Bobby Brown δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση.

Πράγματι, τα γεγονότα της τρίτης σεζόν και ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώθηκαν κάποιες ιστορίες έδειξαν ότι η ιστορία θα μεταφερθεί αλλού.

Το teaser έχει ήδη κυκλοφορήσει με ανατριχιαστική μουσική και ένα κάπως απόκοσμο περιβάλλον. «Δεν είμαστε στο Hawkings πια», γράφει στο τέλος του teaser, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν οι ήρωες της σειράς να εξερευνούν σε άλλο σημείο τα «περίεργα πράγματα».

Στο τρέιλερ εμφανίζεται και ένα ρολόι, κάνοντας τους θεατές να υποθέτουν ότι ίσως τα νέα επεισόδια της σειράς να κινηθούν μέσα στο χρόνο.

Αυτή είναι μία εξέλιξη για την οποία είχαν μιλήσει σε συνεντεύξεις τους τα αδέλφια Duffer, τα οποία υπέγραψαν συνολικό συμβόλαιο για να παραμείνουν στο Netflix και να δημιουργήσουν επιπλέον περιεχόμενο.

Ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα το Stranger Things 4, ωστόσο στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις το teaser της πολυαναμενόμενης τέταρτης σεζόν.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved