10 εμπνευσμένα quotes για να υποδεχθείς το φθινόπωρο με τον καλύτερο τρόπο

Και για να έχεις έτοιμες λεζάντες για τις φθινοπωρινές Instagram φωτογραφίες σου.

Αποκλείεται να αδημονείς να έρθει ο χειμώνας, εκτός αν είσαι σαν κι εμένα που λατρεύω αυτήν την εποχή. Οι περισσότεροι αγαπούν το καλοκαίρι και σκέφτονται ότι δεν θέλουν να έρθει ο χειμώνας με τίποτα και για κανέναν λόγο. Τι να κάνουμε, όμως, που έτσι είναι η ζωή.

Το καλοκαίρι τελειώνει, ανοίγουν τα σχολεία, ξεκινούν οι υποχρεώσεις το διάβασμα και οι εξωσχολικές δραστηριότητες. Με λίγα λόγια, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Και σιγά σιγά έρχεται το φθινόπωρο να σε προετοιμάσει και να σου χτυπήσει το καμπανάκι ότι οι κρύες μέρες του χειμώνα είναι προ των πυλών.

Και να που ξεκινούν εκείνες οι φθινοπωρινές μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις, γιατί κάνει λίγη ζέστη, αλλά έχει και την ψύχρα του ώρες-ώρες. Και ο καιρός δεν μας τα λέει πολύ καλά. και γίνονται ακόμα πιο κρύες όσο περνάει ο καιρός. Και τσουπ, δεν την γλιτώνεις από ένα κρυολόγημα, μια γρίπη, ένα συνάχι τέλος πάντων.

Ξέρουμε ότι μόλις έκανες εικόνα τις φθινοπωρινές μέρες που έρχονται. Don’ t worry. Εμείς έχουμε τον τρόπο για να τις αντιμετωπίσεις και να έχεις πάντα (όσο αυτό είναι εφικτό) την πιο θετική διάθεση.

Στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψεις τα πιο εμπνευσμένα quotes για να υποδεχθείς το φθινόπωρο με ανοιχτές αγκάλες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved