Game of Thrones Fails: 25 λάθη της σειράς που δεν παρατήρησες ποτέ

Ένα βίντεο που σίγουρα θα απολαύσεις

Το Game of Thrones τελείωσε, όμως η απογοήτευσή μας για τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό, όχι απλά δεν έπαυσε, αλλά μας προκαλεί ξεκάθαρα ένα eye-rolling κάθε φορά που το σκεφτόμαστε. Επειδή, ξέρουμε όσα κι ο Jon Snow -aka τίποτα- για την εξήγηση του θέματος κι επειδή δε σκοπεύουμε να αφήσουμε τον David και τον Dan να μας τρελάνουν, το αφήνουμε εντελώς στην άκρη και περιμένουμε -fingers crossed- το prequel.

Μέχρι τότε και για να μην ξεχνιόμαστε από το όλο σύμπαν του George R. R. Martin, το κανάλι του Screen Rant στο YouTube αποφάσισε να μαζέψει σε ένα βίντεο 25 λάθη που είδαμε στα επεισόδια του Game of Thrones κατά τη διάρκεια των 8 σεζόν.

Εκεί θα δεις πράγματα, όπως το περίφημο ποτήρι των Starbucks, με το οποίο είχε γίνει μεγάλο θέμα στα τελευταία επεισόδια που προβλήθηκαν, και τον άνθρωπο της παραγωγής που φάνηκε να περπατάει στο σετ με το ωραιότατο τζινάκι του, λες κι υπήρχαν πολλά καταστήματα να αγοράσουν οι χωρικοί, λογικά κάπου ανάμεσα στους στάβλους του Winterfell και τα weirwood trees.

Δες τα Game of Thrones Fails στο βίντεο που ακολουθεί:




Διάβασε επίσης: Η Sophie Turner απαντά στο αν θα ξαναέκανε τη Sansa Stark στο «Game of Thrones»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved