«American Horror Story: 1984»: Το τρέιλερ της 9ης σεζόν θα σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου

Θυμίζει εξαιρετικά πολυ μία πασίγνωστη ταινία τρόμου και τον πρωταγωνιστή της

Το American Horror Story έχει καταφέρει να μεταφέρει την έννοια του θρίλερ και του τρόμου στη μικρή οθόνη και, μάλιστα, με τον πιο επιτυχημένο τρόπο. Από το 2011 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, μέχρι και σήμερα, οκτώ χρόνια μετά, έχουν περάσει πολλά διάσημα ονόματα, όπως ο Ian McShane, η Jenna Dewan κι ο Adam Levine, και μέσα από εκεί αναδείχτηκαν άλλοι, τύπου η λατρεία των ημερών - Evan Peters.

Τώρα, λίγο πριν την καθιερωμένη χρονική στιγμή προβολής του, η νέα του σεζόν είναι γεγονός κι ο δημιουργός, Ryan Murphy, έχει ετοιμάσει πολύ τρόμο και ανατριχιαστικές ιστορίες να μεταφέρει στο κοινό του. Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε μας έδωσε μία πολύ καλή γεύση για το τι ακριβώς πρόκειται να ακολουθήσει από Σεπτέμβρη και πρέπει να ετοιμαστείς για πολύ spooky καταστάσεις.



Βλέποντας το κλιπ, το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν -φυσικά- το «Παρασκευή και 13» κι ο Jason Voorhees, ο εικονικός κακός που δρούσε στο Camp Crystal Lake και πρόσθεσε πολλά ονόματα στη λίστα με τα θύματά του. Δε δίνουμε πολλές πιθανότητες να επέλεξε τόσο τυχαία ο Murphy τη δεκαετία του 1980 (1980 κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία) και την κατασκήνωση σαν βασική τοποθεσία των γεγονότων.



Ανάμεσα στο cast θα δούμε: Billie Lourd, John Caroll Lynch, Leslie Grossman, Cody fern, Mathew Morrison, DeRon Horton και Zach Villa. Προς έκπληξη όλων, η Sarah Paulson δε θα επιστρέψει για τη σεζόν, ενώ θα δούμε και τον Ολυμπιακό σκιέρ, Gus Kenworthy.

Η 9η σεζόν θα προβάλει το πρώτο της επεισόδιο στις 18 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε επίσης: Stranger Things: Η σειρά έσπασε κάθε ρεκόρ παρακολούθησης στο Netflix και πώς τα κατάφερε



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved