Waterboom Festival 2019: Πήγαμε, μπουγελωθήκαμε κι απλά έγινε πανικός

Το πόσο ανυπομονούμε για του χρόνου δε λέγεται

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το Waterboom Festival 2019, εμείς βρεθήκαμε εκεί και η εμπειρία που θα σου μεταφέρουμε είναι ικανή για να σε κάνει να ανυπομονείς για του χρόνου. Αρχικά, ας ξεκινήσουμε, λέγοντας ότι, ναι, είχε πολύ νερό, το οποίο αποτέλεσε τον τέλειο σύμμαχο για την απίστευτα ζεστή μέρα και τον ήλιο καταμεσής του καύσωνα. Τα διάσημα κανόνια μπροστά στο stage ενεργοποιήθηκαν πολλές φορές, με τον κόσμο να πανηγυρίζει την κάθε μία σα να είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.

Το ευτυχές της υπόθεσης, όμως, ήταν ότι κατά κάποιον τρόπο νιώσαμε σα να κάνουμε ηλιοθεραπεία και, ανά διαστήματα, κάποιος να μας δροσίζει, πράγμα που ξεκάθαρα παρακαλάς να γίνει από ένα σημείο και μετά. Εντάξει -ψέματα δε θα πούμε- στο παιχνίδι υπήρχαν και τεράστια νεροπίστολα που εκτόξευαν ρουκέτες νερού κατά βούληση, και αυτό ήταν και το πιο fun της υπόθεσης. Δεν μπορούσες να νιώσεις πουθενά ήσυχη κι ασφαλής ότι δεν πρόκειται να σε πετύχει κάτι, αφού σε κάποια φάση μας βρήκαν μέχρι και κάποιες πιστολιές με cola – έμπνευση ορισμένων παρευρισκομένων που αποφάσισαν να εξελίξουν το θέμα της ημέρας.



Ο κόσμος ήταν πολύς, για την ακρίβεια, πάρα πολύς! Η πλευρά του ΟΑΚΑ, στην οποία ήταν στημένο το stage, γέμισε κι όταν λέμε γέμισε, εννοούμε έναν αριθμό περίπου 30.000 κυρίως teens που χόρευαν και τραγουδούσαν τα πιο διάσημα τραγούδια των αγαπημένων καλλιτεχνών, ανάμεσά τους η Natasha Kay, ο Light, ο FY, o Madclip, o Snik και οι Above the Hood. Περιττό να σου πούμε τι ακριβώς συνέβη όταν ανέβηκαν αυτά τα παιδιά στη σκηνή. Μάλλον το καταλαβαίνεις και μόνη σου. Κι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν για μία ακόμη φορά ο τέλειος παρουσιαστής για το γεγονός, ξεσηκώνοντας το κοινό με το που έπαιρνε το μικρόφωνο πάνω στο stage. Το ρεζουμέ είναι ότι (σα να) σείστηκε το ΟΑΚΑ.



Κάπως έτσι, λοιπόν, εμείς περάσαμε τέλεια κι απλά ανυπομονούμε για την επόμενη διοργάνωση.

Διάβασε επίσης: Natasha Kay: Ο,τι θες να ξέρεις για την πιο cool υποψήφια των Mad Video Music Awards

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved