Πώς θα νικήσεις τη βαρεμάρα στο σπίτι

Όταν βαριέσαι, κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου και πρέπει να το αλλάξεις. 

Όταν βαριέσαι, κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου και πρέπει να το αλλάξεις.

Είδες ταινίες, σειρές, χάζεψες σε Facebook και Instagram, άκουσες μουσική, μίλησες στο τηλέφωνο με τις ώρες, προσπάθησες να διαβάσεις αλλά τζίφος. Δεν μπορείς να νικήσεις αυτό το αίσθημα της βαρεμάρας που νιώθεις.

Όταν βαριέσαι, κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου και πρέπει να το αλλάξεις. Είτε βαριέσαι αυτή τη στιγμή είτε και όλη την ώρα, υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να αξιοποιήσεις την ενέργειά σου.

Φτιάξε ένα πρόγραμμα.

Μπορεί να ακούγεται και αυτό βαρετό, αλλά σκέψου το για λίγο: όταν βαριέσαι είναι σα να μην περνάει η ώρα και νιώθεις ότι έχεις άπειρο χρόνο. Επομένως, ένα πρόγραμμα μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις όρια στο χρόνο σου. Σκέψου τι πρέπει να κάνεις σήμερα(μαθήματα, δουλειές του σπιτιού), τι θέλεις να κάνεις αύριο και έπειτα φτιάξε ένα πρόγραμμα που θα περιέχει όλα αυτά τα πράγματα. Μην παραλείψεις ακόμα και τα βασικά, όπως το μεσημεριανό.

Να θυμάσαι ότι η βαρεμάρα μπορεί να είναι κάτι το δυσάρεστο αλλά μπορεί να γίνει και πολύ χρήσιμη. Αν ήσουν συνεχώς απασχολημένη ή διασκέδαζες με κάτι, τότε δεν θα είχες ποτέ το χρόνο να κάνεις σκέψεις για το μέλλον που μπορεί να σου αλλάξουν τη ζωή. Όταν βαριέσαι, υποσυνείδητα βάζεις στο στόχαστρο τη ζωή σου και θέτεις νέους στόχους.

Αν δεν βαριόσουν, δε θα μπορούσες να αλλάξεις, οπότε εκμεταλλεύσου το και πήγαινέ το ένα επίπεδο παραπάνω: Σκέψου όλα τα πράγματα που σε κάνουν να βαριέσαι και τι θα πρέπει να αλλάξεις για να αποκτήσεις μία πιο ενδιαφέρουσα ζωή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved