Διαγωνισμός: Κέρδισε την παγκόσμια bestseller τριλογία «Σου είπα πως σε αγαπώ;»

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του Teen Queen 

UPDATE: Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι εξής: ΑΓΟΡΙΤΣΑ ΣΥΡΓΚΑΝΗ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΚΑΤΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Το Πάσχα αποτελεί την ιδανική αφορμή για να απολαύσεις λίγες ώρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, χωρίς να σε «τρώνε» σε καθημερινή βάση οι υποχρεώσεις και η πίεση του σχολείου. Είναι η ευκαιρία να βρεις επιτέλους λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί πραγματικά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που τέλειωσα το σχολείο και ακόμη θυμάμαι με πόση λαχτάρα περίμενα τις διακοπές για να μπορέσω με την ησυχία μου να διαβάσω τα αγαπημένα μου εξωσχολικά βιβλία, αυτά που δεν προλάβαινα τις υπόλοιπες μέρες. Ήταν για μένα ένας τρόπος να ταξιδεύω σε μακρινούς κόσμους, να κάνω νέους φίλους ξαπλωμένη στο κρεβάτι του δωματίου μου.

Επειδή, λοιπόν, «ένα καλό βιβλίο είναι ένας καλός φίλος», όπως πολλοί συνηθίζουν να λένε, τώρα έχεις την ευκαιρία να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μας και να διεκδικήσεις την εκπληκτική παγκόσμια best seller τριλογία της 20χρονης Estelle Maskame «Σου είπα πως σ’ αγαπώ;», «Σου είπα πως σε χρειάζομαι;», «Σου είπα πως μου λείπεις;» από τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα!

Αν θέλεις να είσαι μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν και τους τρεις τόμους της τριλογίας, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού εδώ, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα και να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του TeenQueen.gr!

Αν καταφέρεις και κερδίσεις, να είσαι σίγουρη ότι εκτός από ένα καλό βιβλίο και ένα «ταξίδι» που θα σε φέρει πιο κοντά στον εαυτό σου, θα έχεις κερδίσει και μία καλή φίλη, την Ίντεν!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η 16χρονη αφηγήτρια και ηρωίδα Ίντεν Μονρό, είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι που ζει με τη μητέρα της στο Πόρτλαντ, από όταν οι δικοί της πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Η θερμή πρόσκληση του μπαμπά της να τον ακολουθήσει στην παραλιακή και «λαμπερή» πόλη της Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια, γίνεται η αφορμή να αλλάξει η ζωή της για πάντα εκεί που δεν το περιμένει! Το διάστημα που μένουν μαζί, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη νέα οικογένεια του μπαμπά της, τη γυναίκα του και τους τρεις «νέους» αδερφούς της. Ωστόσο, εκείνος που καταφέρνει εξ αρχής να τραβήξει την προσοχή της, είναι ο μεγαλύτερος αδερφός, Τάιλερ, ο οποίος δεν της θυμίζει σε τίποτα ούτε εκείνη, ούτε όσους ανθρώπους που έχει συναναστραφεί η Ίντεν μέχρι σήμερα. Ο Τάιλερ Μπρους, είναι ένα χαρακτήρας εκρηκτικός, «δύσκολος» και οξύθυμος, που όπου σταθεί μπορεί να κάνει αμέσως αισθητή την παρουσία του.

BOOKS

Ο Τάιλερ με την παρέα του, δεν αργούν να πάρουν την Ίντεν «υπό την προστασία» τους. Σταδιακά, ένας νέος κόσμος, ένα ευφάνταστο ταξίδι πλημμυρισμένο από συναισθήματα και ιδέες, ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια της Ίντεν. Εκείνη όμως, συνεχίζει να βλέπει τον εξ' αγχιστείας αδερφό της Τάιλερ, σαν έναν άλυτο, γοητευτικό γρίφο, τον οποίο πρέπει να «λύσει» οπωσδήποτε. Έναν γρίφο που τελικά αρχίζει να ερωτεύεται. Άραγε θα μπορέσει να μάθει την αλήθεια για εκείνον; Θα της δώσει τις απαντήσεις που ζητάει να ακούσει; Άραγε είναι αρκετά ικανή, να μπει εμπόδιο στα ίδια της τα συναισθήματα ή θα του πει όσα νιώθει;

Για να μάθεις τη συνέχεια… συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και καλή τύχη!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved