Είσαι και εσύ εθισμένη στην σοκολάτα;

Κόβεται η σοκολάτα;

Το άρθρο αυτό είναι μια παρόρμηση της στιγμής. Τρώω ένα φανταστικό μπισκότο σοκολάτας και είπα να σας γράψω για τον εθισμό μου. Το αγόρι μου τον τελευταίο καιρό μου έχει βάλει χέρι στην ποσότητα που τρώω και γι' αυτό έρχομαι στην δουλειά και τρώω τα γλυκάκια μου. Ναι.. ναι η ζάχαρη και η σοκολάτα κάνουν κακό. Είναι κακές για τα σπυράκια, για το βάρος, για την υγεία, προκαλούν κυτταρίτιδα και όλα τα σχετικά. Δεν με νοιάζει καθόλου. Πες μου ότι με νιώθεις. Δεν μπορώ να καταλάβω από ποιο πλανήτη κατέβηκαν όσοι δεν τρώνε γλυκά. Τι έχουν, τι τους απασχολεί;;; Μήπως τους ζηλεύω;

Υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από την στιγμή που βρέχει είσαι στο κρεβάτι βλέπεις την σειρά σου και καταβροχθίζεις μια υπέροχη πάστα; Όχι, σίγουρα όχι! Ακόμα και η στιγμή που είμαι στο ζαχαροπλαστείο και τα διαλέγω είναι υπέροχη.

Σίγουρα με απασχολεί πως να το μειώσω δεν είμαι γουρούνα μην νομίζεις. Γράφω και τρώω μια μπουκιά μπισκότο. Λοιπόν, θα σου πω τι έχω δοκιμάσει μπας και τα καταφέρουμε μαζί να το μειώσουμε με υποκατάστατα.

Υπάρχουν ζαχαροπλαστεία που φτιάχνουν γλυκά με στέβια με χαμηλά λιπαρά και όλες αυτές τις βλακείες. Δεν είναι κακά. Δοκίμασέ τα.

Μπάρες δημητριακών με σοκολάτα. Σε ξεγελάει μην νομίζεις.

Κάτι που με τρελαίνει είναι fondie σοκολάτας. Χρησιμοποίησε σοκολάτα υγείας και βούτα μέσα ότι φρούτο βρεις.

Στην χειρότερη φάε μαύρη σοκολάτα. Στην αρχή θα είναι δύσκολο αλλά μετά θα σου αρέσει.

Και να σου πω και κάτι έναν εθισμό έχουμε και εμείς άστο καλό!!!

Λοιπόν έχω να σου πω επίσης ότι στην Αθήνα αυτή τη στιγμή διεξάγεται Φεστιβάλ Σοκολάτας (14 έως 17 Φεβρουαρίου μετατρέποντας την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων σ’ ένα εργοστάσιο σοκολάτας). Ξέρω κάπου εκεί θα σε δω ανάμεσα από τα τρεχούμενα σιντριβάνια σοκολάτας.

Φιλάκια από μένα

Δες ακόμα DIY: Πώς θα φτιάξεις τα πιο νόστιμα και ωραία σοκολατάκια φράουλα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved