Το χτένισμα της Millie Bobby Brown που θέλεις σίγουρα να αντιγράψεις

Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Milan fashion week 

H Millie Bobby Brown είναι fashion icon. Έχουμε μιλήσει και στο παρελθόν για το στυλ της ηθοποιού το οποίο εμπνέει πολλές κοπέλες της ηλικίας της και όχι μόνο. Αυτή την φορά έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο fashion show του οίκου Moncler στο Μιλάνο. Η ηθοποιός δυο μέρες μετά τα δέκατα πέμπτα γενέθλια της εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για την παρουσίαση της καινούργιας συλλογής του οίκου Moncler φθινόπωρο-χειμώνας 2019.

Η Μillie φόρεσε ένα puffer jacket σχεδιασμένο από την Palm Angels. Το πιο εντυπωσιακό κομμάτι στην εμφάνιση της ήταν τα μαλλιά της αλλά και το make up.



Τα μαλλιά της 15χρονης ήταν πιασμένα σε μια super ψηλή αλογοουρά. Η συγκεκριμένη κοτσίδα όμως ήταν ιδιαίτερη αφού είναι πιασμένη σε τρία σημεία με χρυσά λαστιχάκια. H συγκεκριμένη κοτσίδα ονομάζεται bubble tail και θα σου την πρότεινα ανεπιφύλακτα. Είναι πολύ εύκολη και εντυπωσιακή. Το make up ήταν πολύ ιδιαίτερο αλλά και απλό. Φόρεσε μόνο ένα eyeliner κόκκινο και στα χείλη της φόρεσε ένα lip gloss σε εντελώς φυσικό χρώμα.

Ένα κομμάτι που ξεχώρισε επίσης στην εμφάνιση της ήταν η ζώνη. Η ζώνη ήταν πολύ ροκ και αναδείκνυε ακόμα περισσότερο την εμφάνιση.

Δες ακόμα Το «αντίο» της Millie Bobby Brown και οι λόγοι πίσω από αυτό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved