Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι η πιο ανεπιτήδευτη TikToker και γι' αυτόν τον λόγο θα την λατρέψεις

Την κόρη της Δέσποινας Βανδή πρέπει να την ακολουθήσεις στο Tik Tok γιατί μέσα στην απλότητά της είναι το fashion πρότυπο που έψαχνες.

Η Μελίνα Νικολαΐδη μπορεί να έχει να δημοσιεύσει στα social media της αρκετό καιρό βίντεο με τα outfits της ή με την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς της, όμως υπάρχει λόγος, αφού η ίδια επέστρεψε στο Λονδίνο και τις σπουδές της στην υποκριτική. Δεδομένου, ότι από φέτος θα έχει και το δικό της σπίτι, αφήνοντας το δωμάτιο της εστίας που έμενε την περσινή χρονιά - όπως ανέφερε στο τελευταίο βίντεό της στο Τικ Τοκ - είναι λογικό με όλη τη μετακόμιση να μην έχει προλάβει να δημοσιεύσει κάτι καινούργιο.

Το μόνο που πρόλαβε να κάνει ήταν να δημοσιεύσει κάποιες φωτογραφίες της από τις πρώτες βόλτες της στο Λονδίνο που έκανε παρέα και με μια φίλη της.

Παρ' όλα αυτά, όμως αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της στο Tik Tok θα δεις ότι τα βίντεο στα οποία δείχνει τα looks της είτε για το πρωί είτε για το βράδυ, μπορούν να αποτελέσουν για σένα πηγή έμπνευσης, αφού είναι αρκετά μοδάτα, χωρίς ωστόσο να κρύβουν υπερβολές. Άλλωστε, η Μελίνα είναι μόλις 19 χρονών και η φρεσκάδα της φαίνεται και στα outfits που επιλέγει.

Και παρότι αρκετές φορές η ίδια έχει ανταλλάξει ρούχα με τη μαμά της, τη Δέσποινα Βανδή, το κάνει πάντα με τον δικό της τρόπο κι έτσι το κάθε ρούχο μοιάζει καινούργιο και σαν να ήταν εξ αρχής δικό της.

Η Μελίνα έχει μια φρέσκια ματιά και όσον αφορά τη ρουτίνα ομορφιάς της αλλά και το μακιγιάζ της, το οποίο δεν έχει υπερβολές και κινείται πάντα σε γήινους τόνους και κυρίως με έμφαση στα χείλια της. Μια από τις αγαπημένη στιγμή, όπως θα δεις είναι το GRWM (aka Get Ready With Me), όπου δείχνει είτε μόνη της είτε με τις φίλες της, βήμα βήμα το μακιγιάζ τους.

Γενικά στο προφίλ της τίποτα δεν είναι επιδευμένο και αυτό είναι που λένε πως αγαπούν οι περισσότεροι που την ακολουθούν. Είναι ένα κορίτσι της «ηλικίας» της και αυτό θα διαπιστώσεις κι εσύ αν την ακολουθήσεις στη δημοφιλή πλατφόρμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved