H Αναστασία και η Josephine μετά την σούπερ εμφάνισή τους στα Mad VMA's ξεφάντωσαν παρέα στη Μύκονο

Η Αναστασία και η Josephine μετά την συνεργασία τους στα Mad που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω τους απόλαυσαν τις διακοπές τους στο νησί των ανέμων.

Η πολλά υποσχόμενη Αναστασία και η εκρηκτική Josephine καθήλωσαν το κοινό στο Tae Kwon Do που βρέθηκε για να παρακολουθήσει τα Mad Vma's τον περασμένο Ιούνιο με την εμφάνισή τους και την επανεκτέλεση στο τραγούδι «Είσαι μια θεά» που παρουσίασαν.

H Aναστασία τη βραδιά εκείνη πήρε δύο βραβεία - ένα για το Καλύτερο Λαϊκό Χορευτικό Τραγούδι με το «Λίγο Λίγο» κι ένα για το Τραγούδι της Χρονιάς (Airplay) με τις «Αμαρτίες» - ενώ η Josephine κέρδισε το βραβείο για το Καλύτερο Pop Τραγούδι με το «Τηλέφωνο».

Οι διακοπές τους στη Μύκονο

Οι δύο τραγουδίστριες μετά την επιτυχία τους έκαναν μαζί διακοπές στη Μύκονο και χάρισαν απείρου κάλλους στιγμιότυπα τόσο με τα χρωματιστά μπικίνι που επέλεξαν να φορέσουν και τις selfies που δημοσίευσαν,

όσο και με το Tik Tok που έκαναν τραγουδώντας το σχεδόν viral πια τραγούδι τους.

Μάλιστα, καθώς περπατούσαν στα σοκάκια της Μυκόνου η Αναστασία και η Josephine συνάντησαν κάποιους μουσικούς του δρόμου και ξεκίνησαν να τραγουδάνε live to «Είσαι μια θεά» με τον κόσμο να της απαθανατίζει και να τραγουδάει μαζί τους.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved