Ο Παύλος Γαλακτερός είναι ο αδερφός που όλες θα θέλαμε να έχουμε

Ο 26χρονος Παύλος Γαλακτερός και οι στιγμές με την αδερφή του τη Σοφία είναι ό,τι καλύτερο θα δεις στο feed σου.

Ο Παύλος Γαλακτερός είναι ο γιος του πρώην μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού και ίσως τον θυμάσαι μέσα από την συμμετοχή του στο Asia Express τον χειμώνα ή στο Survivor το 2021. Ο ίδιος εργάζεται ως ήχου και φωτισμού στην εταιρεία galakteros events ενώ το 2021 ήταν από τους τρεις παρουσιαστές της εκπομπές «Οι Θαλασσόλυκοι» στο ΣΚΑΪ, μαζί με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη και τον πωταθλητή της κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο.

https://www.instagram.com/p/COqCD0Gl1Dk/

Όπως και να έχει ο 26χρονος μάς έχει κερδίσει τόσο με τον ευγενικό χαρακτήρα που έδειξε ότι έχει στα τηλεοπτικά παιχνίδια που συμμετείχε όσο και με την υπέροχη σχέση που έχει με την αδερφή του από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Ζαμπέτογλου, τη Σοφία.

Ο Παύλος παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τη Σοφία, αφού εκείνη είναι μόλις 9 χρονών, έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί της, και έτσι οι δυο τους είναι σαν δυο καλά φιλαράκια σύμφωνα με αυτά που δημοσιεύει και ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με την αδερφή του ενώ ήταν και αυτή που του έλειψε περισσότερο όσο ήταν παίκτης στο Survivor. Παράλληλα, οι δυο τους κάνουν συνέχεια πλάκες ο ένας στον άλλο ενώ γυρίζουν συχνά και βίντεο που είτε μαγειρεύουν είτε κάνουν διάφορες σκανταλιές.

https://www.instagram.com/tv/CgKBU0uoZ7q/

Τα πιο πολλά likes, βέβαια τα έχουν πάρει τα #throwback βίντεο που δημοσιεύει ο 26χρονος στο Instagram του με τη μικρή Σοφία.

https://www.instagram.com/reel/CtW0GigRz_7/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved