Έχεις δει τη φωτογραφία της Selena Gomez με την αδερφή της;

Είναι απίστευτα γλυκιά.

Δεν είναι τυχαίο το ότι αγαπάμε τόσο πολύ τη Selena Gomez. Από όλες τις διάσημες που έχουν εμφανιστεί ανά διαστήματα, η ίδια είναι ένα κορίτσι που φαίνεται να πατάει στη γη. Όλη της η δημοσιότητα δεν την έχει να κάνει να ψωνιστεί ή να έχει έπαρση. Ίσα ίσα. Βλέπουμε ένα κορίτσι που παραμένει ηπίων τόνων και δε θέλει να τραβάει τα βλέμματα πάνω του για λάθος λόγους, αλλά για τη δουλειά του ή για τους σκοπούς στους οποίους πιστεύει.

Αυτήν τη φορά, η Selena πόζαρε με την αδερφή της, Gracie, μπροστά στη σειρά με τα προϊόντα της και το θέαμα ήταν πραγματικά υπέροχο. Επειδή, όμως, δε βλέπουμε και πολύ συχνά φωτογραφίες με την αδερφή της, όπως μπορείς να καταλάβεις, το θέαμα ενθουσίασε το κοινό, το οποίο της χάρισε πάνω από 4 εκατομμύρια likes.

Οι δυο τους φαίνονται πολύ αγαπημένες και η φωτογραφία ενισχύει ακόμα περισσότερο την άποψή μας ότι η Selena μοιάζει με το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Το απλό, το γλυκό, το ήσυχο, το ρομαντικό. Σίγουρα τα όσα ετοιμάζει για τη συνέχεια θα τραβήξουν ακόμα περισσότερο την προσοχή μας.




Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved