Το TikTok της Αναστασίας Τσιλιμπίου είναι ό,τι χρειάζεσαι για να πιστέψεις πιο πολύ στον εαυτό σου

Η Αναστασία Τσιλιμπίου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο TikTok μας υπενθυμίζει την αξία της ευτυχίας και το πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε τον εαυτό μας. 

Η μικρή Μαρία από «Το νησί» μεγάλωσε και σήμερα μας υπενθυμίζει το πόσο σημαντικό είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Η Αναστασία Τσιλιμπίου έχει λογαριασμό στο TikTok και μετράει πάνω από 110.000 ακόλουθους. Κάθε βίντεό της είναι ξεχωριστό και με τον δικό της μοναδικό τρόπο (χαμογελώντας), προσπαθεί να σου δώσει ένα μήνυμα, μια υπενθύμιση ή ακόμη και αυτή την καλή κουβέντα που έχεις ανάγκη τόσο πολύ να ακούσεις από κάποιον.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είπε την πιο σωστή κουβέντα για την περίοδο και τα συναισθήματα ντροπής

Η Αναστασία Τσιλιμπίου σου δίνει το... κίνητρο που χρειάζεσαι!

Ο λογαριασμός της Αναστασίας Τσιλιμπίου περιλαμβάνει fun και life motivation videos και σε ενθαρρύνει να κάνεις αυτό που πραγματικά θες, χωρίς φόβο. Σου λέει να πιστεύεις σε σένα, να σε αγαπάς. Πιο συγκεκριμένα σε βίντεο της έχει γράψει: «Σκέψου πόσο χρόνο χάνεις με το να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθούν… Ενώ θα μπορούσες να δώσεις αυτό τον χρόνο να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Άρχισε να σου φέρεσαι, όπως φέρεσαι σε αυτούς που αγαπάς, αξίζει». Και αν θες τη γνώμη μου; Θα συμφωνήσω μαζί της. Αγάπησε πρώτα εσένα και μετά όλους τους άλλους.

Σε ένα άλλο βίντεο μας υπενθυμίζει το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ευτυχισμένοι. Στο βίντεό της έχει πει: «Μη μένεις σε καταστάσεις και με άτομα που δε σου προσφέρουν ευτυχία. Αξίζεις όλη την αγάπη που δίνεις στους άλλους. Ίσως χρειαστεί λίγη περισσότερο υπομονή, αλλά ο άνθρωπός σου είναι εκεί έξω. Trust the process».

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε γύρω μας υγιείς σχέσεις και να νιώθουμε ευτυχισμένες με τα άτομα που έχουμε στη ζωή μας. Αν νιώθεις κάτι διαφορετικό από αυτό, τότε ήρθε η ώρα να το αλλάξεις.

https://www.instagram.com/p/CcqMhHxISkc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείς να παρακολουθήσεις και άλλα σχετικά βιντεάκια της Αναστασίας στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, τα οποία είμαι σίγουρη ότι θα σε προβληματίσουν (θετικά), και θα σου δώσουν το κίνητρο να σκεφτείς ή ακόμη και να αλλάξεις κάποια πράγματα στη ζωή σου έτσι ώστε να είσαι πραγματικά ευτυχισμένη.



Απλά, trust the process, όπως λέει και η Αναστασία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Billie Eilish τώρα και ηθοποιός - Θα συμμετάσχει στην ταινία μικρού μήκους The Simpsons

Η αλλαγή στο Instagram του Brooklyn Beckham μετά τον γάμο του με τη Nicola Peltz

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved