Δεν πάει ο νους σου με ποια εθεάθη ο πρώην της Ariana Grande

Μία έκπληξη όλο το Hollywood

Μπορεί να έχεις ακούσει να σου το λέμε ξανά, όμως δεν μπορούμε να μην το γράψουμε μία ακόμη φορά. Ο κόσμος του Hollywood είναι γεμάτος εκπλήξεις και δεν υπάρχει έστω μια φορά που να μην μας το έχει αποδείξει.

Και τώρα το 2019 με το καλώς ήρθατε, μας έκανε μία ακόμη έκπληξη, που κι εμείς αρνούμαστε ακόμη να δεχτούμε λίγο. Πριν από τρεις ημέρες πραγματοποιήθηκαν οι Χρυσές Σφαίρες και εκτός από τις καλοντυμένες, αλλά και τους νικητές της χρονιάς, είχαμε μία είδηση που αφενός μας τάραξε κάπως, αφετέρου μας άφησε λίγο με το στόμα ανοιχτό.

Ο πρώην της Ariana Grande, Pete Davinson, φαίνεται πως όχι μόνο ξεπέρασε ήδη τη νεαρή τραγουδίστρια, αλλά βρήκε μάλλον και νέα σύντροφο. Φήμες αναφέρουν πως έφυγε από εκεί με μια όμορφη και πολύ γνωστή ηθοποιό, που σίγουρα θα δυσκολευτείς να βρεις. Δεν θα σε κρατήσουμε σε αγωνία όμως, και θα σου πούμε, πως σύμφωνα με το Page Six, ο Pete αποχώρησε από τη λαμπερή βραδιά, παρέα με την Kate Beckinsale.

Μερικοί αναφέρουν πως φλέρταραν όλο το βράδυ και έπιναν σαμπάνια, ώσπου αποχώρησαν μαζί από τα βραβεία. Κι επειδή ο Pete έχει διαγράψει τα δικά του social media η μόνη απόδειξη για το ότι βρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες είναι το ακόλουθο βίντεο.

https://www.instagram.com/p/BsUtwfGl4P5/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Πάντως δυσκολευόμαστε πολύ να κάνουμε ζευγάρι τον Pete με την Kate. Που ξέρεις όμως; Μπορεί και να ταιριάζουν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved