HoYeon Jung Will: Το νέο It model γράφει ιστορία

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι’ αυτήν!

Πιθανότατα να έχεις ακούσει ή παρακολουθήσει το Squid Game του Netflix. Καθώς η σειρά συνεχίζει να τραβάει την προσοχή του κοινού, μία από τις ηθοποιούς, η HoYeon Jung (υποδύεται μία από τις αγαπημένες διαγωνιζόμενες στη σειρά), έχει αναπτύξει επίσης το δικό της παγκόσμιο fanbase.

Το laid-back στυλ της Jung είναι χαρακτηριστικό, το οποίο οι θαυμαστές της δεν μπορούν να χορτάσουν. Μάλιστα, οι followers της Jung στο Instagram αυξήθηκαν από 40.000 σε 15 εκατομμύρια, καθιστώντας την ηθοποιό με τους περισσότερους followers στη Νότια Κορέα.

HoYeon Jung: H star της σειράς «Squid Game» απέκτησε 15 εκ. followers μέσα σε τρεις εβδομάδες

Η καριέρα της στο modeling

Πριν από τη συμμετοχή της στο Squid Game, η Jung ήταν ένα επιτυχημένο μοντέλο στη Νότια Κορέα. Ξεκίνησε την καριέρα της στα 16 της χωρίς κανέναν πράκτορα και τελικά υπέγραψε με την ESteem Entertainment. Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκε για περιοδικά μόδας όπως η Vogue Korea, η W Korea και η Nylon Korea.

Το 2018, υπέγραψε με τη The Society Management και περπάτησε σε shows για τους οίκους Chanel, Bottega Veneta, Fendi, Prabal Gurung, Versace, και Jacquemus (αυτό το πρακτορείο εκπροσωπεί επίσης μοντέλα όπως η Willow Smith, η Kendall Jenner και η Adriana Lima).

https://www.instagram.com/p/CVCkSR8heXX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συνέχισε παρακάτω για να μάθεις περισσότερα για το νέο It model των σχεδιαστών.

Η Jung εμφανίστηκε στο Next Top Model της Κορέας

Η Jung βγήκε 2η στην 4η σεζόν του Next Top Model στη χώρα της. Εμφανίστηκε μάλιστα στο model.com, ως ένα από τα 50 κορυφαία μοντέλα. Αυτό ήταν το ξεκίνημα της καριέρας της Jung στη μόδα.



Το πρώτο σόλο εξώφυλλο της Jung ήταν για το Harper's Bazaar Korea

Το πρώτο σόλο εξώφυλλο της Jung ήταν για το περιοδικό Harper's Bazaar Korea τον Φεβρουάριο του 2018, όπου φόρεσε αποκλειστικά κομμάτια Christian Dior.

https://www.instagram.com/p/BetuaqulH0S/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Jung εμφανίστηκε σε πολλά βίντεο καμπάνιας

Η Jung εμφανίστηκε στο βίντεο της καμπάνιας του οίκου Chanel Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 και 2019 για την συλλογή παπουτσιών τους. Το μοντέλο φορά συχνά αξεσουάρ, ζώνες και μπλουζάκια με μοτίβα του οίκου στο Instagram.



Επιπλέον, αφού συμμετείχε στο Next Top Model της Κορέας, εμφανίστηκε στο βίντεο της καμπάνιας του Sephora, με τίτλο Let's Beauty Together.



Η Jung αγαπά τα προϊόντα ομορφιάς K-Beauty

Η Jung λατρεύει τα K-beauty προϊόντα της και τα χρησιμοποιεί καθημερινά. Δεν έχει πολλά βήματα στη makeup ρουτίνα της και θέλει να πετυχαίνει ένα απλό και φυσικό look.



Στάσου δεν τελειώσαμε! Έχουμε κι άλλα στην gallery παρακάτω.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας:@hoooooyeony

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved