WOW! Η Αφροδίτη Λιάντου ποζάρει με μαγιό και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Το six pack της είναι άλλο πράγμα!

Οι πιθανότητες να γνωρίζεις την Εβελίνα Παπούλια είναι ελάχιστες, εκτός και αν βλέπεις σε επανάληψη τους «Δύο Ξένους», οπότε σίγουρα θα ξέρεις ποια είναι. Και αν δεν γνωρίζεις την ίδια, τότε σίγουρα θα ξέρεις την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Η Αφροδίτη έγινε 22 ετών τον Φεβρουάριο του 2021 και όπως ίσως έχεις παρατηρήσει είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και με πολλά ταλέντα, μάλιστα.

Αφροδίτη Λιάντου: 10 εμφανίσεις της που αποδεικνύουν πως είναι fashion icon

Η Αφροδίτη θα γίνει η νέα αγαπημένη σου τραγουδίστρια

Η 22χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια έχει μια εκπληκτική φωνή, σίγουρα θα την έχεις ακούσει να τραγουδά, έχει όμως και υποκριτικό ταλέντο και σύντομα, με τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα τη δεις να συμμετέχει στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Η Γη της Ελιάς», στο Mega.

Στο Instagram account της, αλλά και στο YouTube, μπορεί να την ακούσεις να τραγουδάει και το σίγουρο είναι πως θα μαγευτείς από τη φωνή της.

https://www.instagram.com/p/COcx3gIl6HM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογραφία με μαγιό που μας άφησε άφωνες

Η Αφροδίτη, εκτός από μαγική φωνή, έχει επίσης κι ένα καλλίγραμμο σώμα. Και αυτό ακριβώς μας έδειξε πριν από κάποιες μέρες, όταν και ανέβασε στο Instagram account της, φωτογραφία με το μαγιό της στη θάλασσα.



https://www.instagram.com/p/CRtiwJErHJh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η 22χρονη καλλονή ποζάρει επάνω σε ένα sup και οι κοιλιακοί της μας έκοψαν την ανάσα. Έχει πολύ γυμνασμένο σώμα αυτό το κορίτσι, δεν συμφωνείς;

Photos: @aphrodite_music_

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved