Ο Chris Hemsworth τρολάρει τον Chris Evans με το πιο αστείο γενέθλιο post

Δεν γίνεται να το είδες και να μη γέλασες.

Τον Chris Hemsworth τον ξέρεις, τον αγαπάς και τον λατρεύεις σίγουρα. Είναι ένας από τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές των Avengers και περιμένουμε με αγωνία πια να δούμε το Thor: Love and Thunder, στο οποίο θα επιστρέψει και η Natalie Portman.

Γενικά ο 37χρονος ηθοποιός έχει αρκετό χιούμορ και αυτό το είχε και σαν Thor στις ταινίες της Marvel. Πόσες φορές άλλωστε δεν γέλασες με σκηνές του και με σημεία στα οποία γελούσε ακόμη και ο ίδιος; Κάτι τέτοιο λοιπόν συνέβη και τώρα που ο Chris Evans είχε γενέθλια.

https://www.instagram.com/p/B0KeHu3HA3l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το αστείο post στο Instagram για τα γενέθλια

Το Σάββατο 12 Ιουνίου, ο Chris Evans είχε τα γενέθλιά του, και έσβησε 40 κεράκια στην τούρτα του. Και ο Chris Hemsworth για να του ευχηθεί έκανε ένα post που ίσως κατά βάθος να περίμενες.

Πατώντας εδώ θα δεις όλες τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των νέων ταινιών της Marvel.

«Χαρούμενα 40α γενέθλια Chris Evans. Θα είσαι πάντα το νούμερο ένα στη λίστα μου», έγραψε ο Hemsworth, μαζί με μια φωτογραφία που συνόδευε το post. Ωστόσο, υπήρχε ένα θέμα με αυτή τη photo. Μπορεί ο «Thor» να ανέβασε φωτογραφία για τα χρόνια πολλά στον Captain America, όμως στη φωτό δεν ήταν ο Chris Evans, αλλά ο Chris Pratt.

Η selfie από τα γυρίσματα

Φαίνεται επίσης σαν η selfie του Hemsworth και του Pratt να είναι από το επερχόμενο Thor: Love And Thunder, στο οποίο πρωταγωνιστούν και οι δύο. Ο Evans έγινε τεχνικά 40 ετών την Κυριακή, 13 Ιουνίου, και λόγω της διαφοράς ώρας στην Αυστραλία όπου ζει ο Hemsworth ήταν ήδη Κυριακή όταν έκανε το post και ας το είδες Σάββατο εσύ.



Δες τη φωτογραφία του στη gallery παρακάτω.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved