Ταινίες Marvel: Οι νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας τους στο σινεμά

Η πανδημία έχει πάει πίσω πολλά πράγματα, όμως, σιγά-σιγά θα μπορούμε να ξαναδούμε ταινίες στον κινηματογράφο.

Ενθουσιασμός, χαρά, συγκίνηση, ευχαρίστηση, άγχος, είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που μας προκαλούν οι ταινίες της Marvel. Όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχουν στην επικαιρότητα, ο κινηματογράφος έχει γίνει λίγο πιο πλούσιος και ενδιαφέρον. Μικροί και μεγάλοι τις παρακολουθούν και, μάλιστα, πολύ φανατικά.

Προσωπικά, δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ήταν η πρώτη ανάλογη ταινία που είδα στον κινηματογράφο, ούτε και πότε ήταν αυτό. Το σίγουρο είναι ότι τον Iron Man που κυκλοφόρησε πρώτος από τους Avengers τον είδα στο σπίτι σε DVD μαζί με την κολλητή του. Ξέρεις τότε που ακόμη πανδημίες δεν είχαμε.



Ακριβώς λόγω του lockdown, ωστόσο, όλα πήγαν πίσω. Οι παραγωγές που ήταν να γυριστούν, οι έτοιμες ταινίες που επρόκειτο να κυκλοφορήσουν. Και απλά μένουμε και περιμένουμε πότε τελικά οι καταληκτικές ημερομηνίες θα ισχύσουν και δε θα έχουν άλλη αναβολή.

Για να μπαίνουμε σε ένα πρόγραμμα, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις νέες ημερομηνίες στις οποίες φαίνεται ότι θα δουν οι παραγωγές τις κινηματογραφικές αίθουσες. Εκτός απροόπτου, μέσα στους επόμενους μήνες, οι πιο πολυσυζητημένες ταινίες της εταιρείας θα κυκλοφορήσουν στο σινεμά και θα βρεις τις ακριβείς ημερομηνίες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved