Λάουρα Νάργες: Η λατρεία με τα αυτοκίνητα και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Η παρουσιάστρια μοιράζεται με το κοινό της μία μεγάλη της αγάπη.

Συνήθως η κατηγορία του αυτοκινήτου συνδέεται με το αντρικό φύλο. Λίγη παραπάνω τεστοστερόνη, μία αγάπη για τις μηχανές και τον κυβισμό. Αυτό, όμως, σίγα-σιγά γίνεται μία παλιακή πεποίθηση.

Μπορεί στο παρελθόν η κάθε κατηγορία να είχε και το φύλο της, αλλά ας αφήσουμε το παρελθόν στο παρελθόν και ας πάμε παρακάτω.

Για να είμαι ειλικρινής, ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτές τις διακρίσεις. Ίσως επειδή ήμουν από μικρή περισσότερο tom boy, εθισμένη σε οτιδήποτε είχε σχέση με την τεχνολογία και τις εξελίξεις της. Πράγματα, δηλαδή, που δεν ήταν και πολύ συνηθισμένα για ένα μικρό κορίτσι.



Σε κάθε περίπτωση, η Λάουρα Νάργες φαίνεται να είναι σε αντίστοιχη διάθεση. Στον λογαριασμό της στο Instagram, έχει ποζάρει πολλές φορές με φόντο ένα αυτοκίνητο και αυτό δείχνει την αδυναμία της στον συγκεκριμένο τομέα.

Λάουρα Νάργες: Τα ξεκαρδιστικά βίντεο με το γατάκι της στα σεντόνια

Οι λήψεις είναι εντυπωσιακές. Και επειδή η Λάουρα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι και επειδή όταν βλέπεις ένα επιβλητικό αυτοκίνητο αναμενόμενα μονοπωλεί το ενδιαφέρον.



Σε περίπτωση που δε θυμάσαι πόσο πολύ αγαπάει η παρουσιάστρια τα αυτοκίνητα, μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved