Kylie Jenner: Διαψεύδει τις φήμες ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Travis Scott

Η διάσημη ηθοποιός έσπευσε να απαντήσει στο σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail!

Η Kylie Jenner θέλει ο κόσμος να γνωρίζει ότι αυτή και ο πρώην της, Travis Scott, δεν βρίσκονται σε ελεύθερη σχέση. Την Παρασκευή 21 Μαΐου, η Kylie δημοσίευσε ένα tweet, στο οποίο απευθύνθηκε στην σχέση της αφού είδε ένα πρωτοσέλιδο της Daily Mail που έγραφε πως οι δύο τους βρίσκονται σε ελεύθερη σχέση.

«Πραγματικά σκαρφίζεστε τα πάντα εσείς» έγραψε η Kylie πάνω από το άρθρο. Διευκρίνισε στο tweet της με μια ακόλουθη δημοσίευση, γράφοντας: «Δεν δυσφημίζω κανέναν που βρίσκεται σε μια τέτοια σχέση, αλλά είναι απαράδεκτο και ασέβεια να πεις κάτι τέτοιο χωρίς να ξέρεις ποια είναι η αλήθεια».

Η Kylie και ο Travis, οι οποίοι είναι γονείς της αξιολάτρευτης Stormi Webster, χώρισαν επίσημα το φθινόπωρο του 2019, αλλά περνούν πολύ χρόνο μαζί ως οικογένεια. Ο Travis έχει παραυρεθεί για παράδειγμα στο διάσημο Χριστουγεννιάτικο πάρτι των Kardashians και στα πάρτι γενεθλίων της κόρης του μετά των χωρισμό του με την Kylie.

Ενώ η Kylie και ο Travis μπορεί να μην βρίσκονται σε ελεύθερη σχέση, πυροδοτούν φήμες για επανασύνδεση τις τελευταίες ημέρες. Το ζευγάρι έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές μαζί τελευταία. Βγήκαν μάλιστα μαζί με την Kendall, τον φίλο της, και τους Biebers.

Φυσικά, παρόλο που οι γονείς της Stormi είναι δημόσια πρόσωπα, η σχέση είναι δική τους. Είναι λογικό ότι περνάνε χρόνο μαζί αφού μεγαλώνουν το κοριτσάκι τους, και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι ξανά ζευγάρι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved