Kaia Gerber: Μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Jacob Elordi

Το νεαρό ζευγάρι έχει κατακτήσει τον πλανήτη!

Αν και βγαίνουν σχεδόν ένα χρόνο, η Kaia Gerber και ο Jacob Elordi δεν έχουν μιλήσει ποτέ δημοσίως για τη σχέση τους – μέχρι τώρα.

Σε μια νέα συνέντευξη με τη Vogue, η Kaia μίλησε για τον Jacob, παραδέχοντας ότι σχεδόν ζούνε μαζί τώρα, με το μοντέλο να μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο σπίτι της οικογένειάς της στο Malibu και στο σπίτι του Jacob στο Hollywood Hills.


https://www.instagram.com/p/CPJi2lnDJNl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Το να είμαι με κάποιον που εμπιστεύομαι, όπου δεν θέλουμε τίποτα ο ένας από τον άλλο, έχοντας μια ασφαλή, σταθερή σχέση όπως αυτή, μου έχει δείξει τις δυνατότητες αγάπης και πώς είναι να αγαπάς χωρίς όρους» είπε η Kaia για τον Jacob. «Η λαγνεία είναι να αγγίζεις άλλους ανθρώπους ή να τους θέλεις, αλλά η αγάπη είναι να βλέπεις πραγματικά κάποιον», συμπλήρωσε.

Το μοντέλο αναφέρθηκε επίσης στην ερωτική της ζωή γενικά. (Πριν αρχίσει να βγαίνει με τον Jacob, η Kaia φέρεται να είχε σχέση με τον κωμικό Pete Davidson πριν χωρίσουν τον Ιανουάριο του 2020.)

«Όταν είχα τον μήνα της μόδας, είχα φιλήσει μόνο ένα άτομο, άλλα ήμουν πιο μικρή. Ποτέ δεν είχα σχέση στο γυμνάσιο. Και έτσι έβγαινα με μεγαλύτερους επειδή αυτοί ήταν γύρω μου», εξήγησε η Kaia. «Και μπήκα σε καταστάσεις όπου μια μέρα θα ξυπνούσα και θα ήμουν σε φάση, Πώς έφτασα εδώ; Δεν έχω ιδέα τι κάνω και χρειάζομαι βοήθεια. Και το να μπορείς να ζητήσεις αυτή τη βοήθεια είναι καταπληκτικό. Αυτό σημαίνει να μεγαλώνεις, χωρίς να φοβάσαι να ρωτήσεις».

Η Kaia ζητάει τώρα συμβουλές από το αγόρι της, αφού θα παίξει στην 10η σεζόν της σειράς «American Horror Story». «Είναι ένα πολύ καλό άτομο για να ζητήσω συμβουλές γιατί έχει πάει σε δραματική σχολή και έχει χρόνια εμπειρίας που εγώ δεν έχω» ολοκλήρωσε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved