Τελικά, η Kendall έχει κάνει πλαστικές; Ένας γιατρός απαντά

Το πρόσωπό της, πάντως, σίγουρα δείχνει αλλαγμένο τα τελευταία χρόνια.

Για πολλές celebrities έχουμε ακούσει ότι έχουν εμπιστευτεί τον πλαστικό χειρουργό για να αλλάξουν σημεία της εμφάνισής τους. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα το παραδεχτούν. Σε κάποιες περιπτώσεις, βέβαια, δεν είναι ότι χρειάζεται και κάποια ιδιαίτερη επιβεβαίωση. Έχουν τύχει περιστατικά που η διαφορά είναι τόσο έντονη που καθιστά έως και περιττές ανάλογες ερωτήσεις.

Όπως και να έχει, τα παραδείγματα αυξάνονται και πληθύνονται και δεν ξέρουμε με τι να πρωτοασχοληθούμε. Αυτήν τη φορά, στο επίκεντρο βρέθηκε η αλλαγή στο πρόσωπο της Kendall Jenner.

Σίγουρα κι εσύ θα έχεις παρατηρήσει ότι το νεαρό μοντέλο δεν έχει καμία σχέση με το κορίτσι που βλέπαμε στο ριάλιτι της οικογένειά της, Keeping Up With The Kardashians. Τα χείλη της είναι πιο σαρκώδη, τα φρύδια έχουν μία πιο έντονη κλίση, ακόμα και η μύτη της φαίνεται πιο λεπτή. Θα μας πεις, μπορεί να μην είναι και τόσο παράλογο, αφού πολλά έχουν αλλάξει και στον τρόπο που περιποιείται τον εαυτό της και ιδιαίτερα στο μακιγιάζ της. Αλλά, και πάλι. Μπορεί αυτό να έχει παίξει τόσο καταλυτικό ρόλο στη μεγάλη της αλλαγή;

Ένας γιατρός απαντάει στη συγκεκριμένη απορία δημοσιεύοντας ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει το πριν και το μετά. Μάλλον θα σε προβληματίσει.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved