Stassie Karanikolaou: 15 photos που μας θύμισε την κολλητή της, Kylie Jenner

Τα δύο κορίτσια είναι φίλες, οπότε είναι λογικό να επηρεάζονται η μία από την άλλη.

Η Kylie Jenner δεν ήταν πολύ τυχερή στο θέμα φιλία. Αν θυμάσαι, πολύ πρόσφατα έχασε την κολλητή της, Jordyn Woods, μία κοπέλα με την οποία ήταν πολύ κοντά, λόγω του περίφημου σκανδάλου με τον μπαμπά της κόρης της αδερφής της. Τότε, η Jordyn εθεάθη σε ένα πάρτι σε τετ-α-τετ με τον Tristan Thompson επισφραγίζοντας τον τότε χωρισμό της Khloe Kardashian μαζί του. Τώρα, οι δυο τους τα ξαναβρήκαν, αλλά φυσικά το όλο σκάνδαλο κόστισε στην Kylie την κολλητή της και λογικό, δηλαδή, γιατί δεν μπορούσε να της έχει εμπιστοσύνη μετά.

Από το σχολείο της είχε, όμως, και μία άλλη φίλη, την Anastasia – Stassie Karanikolaou. Το πανέμορφο κορίτσι με Ελληνικές ρίζες κάνει πολλή παρέα με την Kylie, φτάνοντας, μάλιστα, σε σημείο να περάσουν και μαζί μέρος της καραντίνας. Τα δύο κορίτσια περνάνε καταπληκτικά μαζί και μοιράζονται με το κοινό τους τις φωτογραφίες που το αποδεικνύουν.




Αυτό που παρατηρήσαμε, όμως, είναι ότι η Stassie μοιάζει αρκετά στο στυλ της Kylie. Τουλάχιστον όσον αφορά στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο Instagram της. Ο τρόπος που ποζάρει, τα ρούχα που φοράει, το ύφος της, όλα παραπέμπουν στη διάσημη κολλητή της.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, συγκεντρώσαμε 15 φωτογραφίες της Stassie που μας θύμισαν την Kylie.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved