Θυμάσαι πώς ήταν η Kylie Jenner πριν τις επεμβάσεις στο πρόσωπό της;

Το διάσημο κορίτσι έχει αλλάξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια και εμείς ανατρέξαμε στο παρελθόν για να βρούμε παλιές της φωτογραφίες.

Είναι έως και περιττό να πούμε πόσο διάσημη είναι η Kylie Jenner σήμερα. Η μικρή των αδερφών της οικογένειας Kar-Jenner έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της. Έχει καταφέρει να κάνει όλον τον πλανήτη να μιλάει για εκείνη και για κάθε τι που συμβαίνει στην καθημερινότητά της.

Σίγουρα η δημοφιλία της άρχισε μέσω του ριάλιτι της οικογένειας, Keeping Up With The Kardashians, όμως στη συνέχεια η Kylie ακολούθησε τον δικό της δρόμο. Δημιούργησε τη δική της βιομηχανία ομορφιάς και, με το που κυκλοφορούσε μία της συλλογή, ξεπουλούσε μέσα σε μερικά λεπτά.




Η Kylie, όμως, έχει αλλάξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην επικαιρότητα. Το πρόσωπό της έχει πια πιο έντονα και σαρκώδη χαρακτηριστικά, τα χείλη της είναι εμφανώς μεγαλύτερα από πριν, ενώ οι γωνίες του προσώπου της και τα ζυγωματικά της δημιουργούν την εικόνα σχεδόν ενός διαφορετικού προσώπου.

Το αγαπημένο κορίτσι, βέβαια, ένιωσε την ανάγκη να προβεί σε κάποιες αλλαγές, οπότε σίγουρα δεν είμαστε εδώ για να τις κρίνουμε. Ωστόσο, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery μερικές από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το 2009 και το 2010 και η διαφορά στην εμφάνισή της είναι σαφώς μεγάλη.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved