Κοινές φωτογραφίες του Justin Bieber και της Selena Gomez που δε θυμόσουν

Οι δύο αγαπημένοι celebrities ήταν κάποτε ζευγάρι και υπάρχει πολύς κόσμος που τους θέλει ακόμη μαζί.

Πολλά ζευγάρια έχουν απασχολήσει ανά διαστήματα τη showbiz. Οι διάσημοι σίγουρα έχουν συγκεντρώσει ένα τεράστιο κοινό να τους περιμένει και να ανυπομονεί για το κάθε τους βήμα. Ακόμα κι αν αυτό είναι φαινομενικά κάτι που μπορεί να μην απασχολούσε κάποιον υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Πάρε, για παράδειγμα, τον Justin Bieber και τη Selena Gomez. Το 2010 βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού και έκτοτε, μέχρι το 2018, είχαν την πιο ταραχώδη σχέση. Μία ήταν μαζί και έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ και την επόμενη στιγμή χώριζαν, έβγαιναν με άλλους και έδειχναν σαν να μην ήθελαν καμία σχέση ο ένας με τον άλλον.




Στις 13 Σεπτεμβρίου του 2018, ο Justin έκανε τον πρώτο του γάμο με τη Hailey -Baldwin τότε, Bieber τώρα- στο δημαρχείο, ενώ έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο. Από εκεί και πέρα, όσοι πίστευαν ότι πάλι θα γυρνούσε στη Selena άρχισαν πια να παίρνουν απόφαση τη νέα εξέλιξη των πραγμάτων και το ζευγάρι Justin-Selena ανήκε για τα καλά στο παρελθόν.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, εμείς αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε μερικές κοινές φωτογραφίες του Justin με τη Selena από το κοινό και πολυτάραχο παρελθόν τους που μάλλον έχεις ξεχάσει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved