Η Gigi Hadid έκανε μία αποκάλυψη που λίγοι θα μπορούσαν να πουν

Αφορά τα αγαπημένα μας κινητά και από εμάς είναι ένα μεγάλο μπράβο.

Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο οι αγαπημένες μας celebrities ασχολούνται με τα social media τους. Βλέπεις είναι που, πέρα από την προσωπική ευχαρίστηση που όλοι νιώθουμε, αυτός είναι ένας πολύ βασικός τρόπος να προωθούν τη δουλειά τους. Και, μάλιστα, αποδίδει, αφού εκατομμύρια άνθρωποι από όλον τον κόσμο βρίσκονται να τις θαυμάζουν και να τις σχολιάζουν.

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα μοντέλα με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνιες των μεγαλύτερων οίκων μόδας και σίγουρα ανήκει στα κορίτσια που έχουν εντυπωσιάσει το κοινό.




Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει τη στιγμή που μιλάμε πάνω από 65 εκατομμύρια followers, οι οποίοι και λατρεύουν κάθε της ανάρτηση. Σε μία από τις πρόσφατες, ωστόσο, είδαμε τρεις φωτογραφίες της Gigi, στις οποίες είναι πολύ περιποιημένη και εντυπωσιακή και έκανε μία αποκάλυψη που θα σε ξαφνιάσει.

Το όμορφο μοντέλο μοιράστηκε με τους followers της ότι πέρασε ένα ολόκληρο ΣΚ σχεδόν χωρίς καθόλου κινητό. Οι περισσότερες από εμάς είμαστε με το κινητό στο χέρι σχεδόν όλη την ώρα, οπότε το να ακούμε ότι η αγαπημένη μας Gigi το άφησε στην άκρη μάς κάνει να εντυπωσιαζόμαστε και να σκεφτόμαστε μήπως το κάνουμε κι εμείς κάποια στιγμή. Μέχρι τότε, κάνουμε like στις photos του εντυπωσιακού μοντέλου.

Δες τις νέες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved