Gigi Hadid: Δες τι έκανε για τα 26α γενέθλιά της

Πολλά μπαλόνια, λουλούδια αλλά και….τυρί!

 

Η Gigi Hadid έγινε 26 ετών την Παρασκευή, 23 Απριλίου!

Το μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλια της με κοντινούς φίλους, την οικογένεια της και τον σύντροφό της φυσικά, τον Zayn Malik, ο οποίος της έστειλε ένα πανέμορφο μπουκέτο λουλουδιών. Τα ροζ, κοραλλί, κίτρινα και πορτοκαλί λουλούδια εμφανίστηκαν μέσα σε ένα μεγάλο γυάλινο βάζο και η Gigi επίδειξε με περηφάνεια το πολύχρωμο δώρο στα Stories της στο Instagram, προσθέτοντας ένα μοναδικό «Wow».

Τα άλλα μέλη της οικογένειας και οι αγαπημένοι της Gigi ήταν παρόντες για να γιορτάσουν τα γενέθλια του μοντέλου. Τόσο η Bella όσο και η Yolanda Hadid, η μητέρα της, εντοπίστηκαν στην συγκέντρωση για τα γενέθλιά της στην περιοχή NoHo της Νέας Υόρκης, η οποία περιλάμβανε πάρα πολλά μπαλόνια, και το δικό της φορτηγό Gorilla Cheese NYC με ψητό τυρί. Η τούρτα γενεθλίων της ήταν ακόμα μία έκπληξη αφού έμοιαζε με… τυρί! Και για να πούμε την αλήθεια, ποιος χρειάζεται κέικ όταν μπορείς να έχεις ψητό τυρί;

Όσον αφορά το outfit της, η Gigi επέλεξε ένα ανοιχτό γκρι-μπλε look από πάνω μέχρι κάτω με ένα ζευγάρι λευκά τακούνια να ξεπροβάλλετε μέσα από το παντελόνι της. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με πολύχρωμα νύχια, χρυσά κοσμήματα, και μια λευκή μάσκα προσώπου.


https://www.instagram.com/p/CODaMv8hgGv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Gigi σίγουρα είχε πολλά να γιορτάσει φέτος, ειδικά τη γέννηση της κορούλας της, της Khai, η οποία γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020. Από τότε, η Khai έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στο Instagram του μοντέλου, αν και η Gigi και ο Zayn την έχουν κρατήσει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόσφατα είδαμε μάλιστα το 7 μηνών κοριτσάκι ντυμένο με Versace απ’ την κορφή ως τα νύχια.


https://www.instagram.com/p/CN41bd5HzN4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved