Justin Bieber: Μάθαμε τα προβλήματα που είχε με την Hailey στην αρχή του γάμου τους

O πρώτος χρόνος του γάμου του με την Hailey ήταν αρκετά δύσκολος και μας αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο.

Ο Justin Bieber το τελευταίο διάστημα έχει προβεί σε μεγάλες αποκαλύψεις και πάντα φυσικά συμπεριλαμβάνει και τη γυναίκα του Hailey Bieber σε αυτές. Έχει μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε σαν έφηβος αλλά και στις αρχές της καριέρας του και τώρα μιλά για τον πρώτο χρόνο γάμου με την Hailey και τον λόγο που πέρασε πραγματικά δύσκολα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο pop star Justin Bieber μίλησε για το πόσο τον βοήθησε το όμορφο μοντέλο να ξεπεράσει τα προβλήματά του αλλά και να στραφεί περισσότερο προς το Θεό. Και οι δύο, γνωρίζουμε ήδη πως έχουν μεγαλώσει σε οικογένειες με γονείς πιστά θρησκευόμενους, επομένως καταλαβαίνεις πως ακολουθούν την ίδια στάση ζωής.

Αφορμή των πρόσφατων εξομολογήσεών του στάθηκε η συνέντευξή του στο περιοδικό «GQ» και μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο χρόνο του γάμου του.

https://www.instagram.com/p/CNmvjuOlpKV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένιωθε φοβισμένος και μάλιστα αντιμετώπιζε προβλήματα εμπιστοσύνης. «Είχα όλη την επιτυχία που ήθελα αλλά και πάλι ήμουν λυπημένος. Ακόμη αντιμετωπίζω αυτά τα συναισθήματα. Νόμιζα πως η επιτυχία μου θα με έκανε να νιώθω καλά έκανα όμως λάθος, έτσι, η χρήση ουσιών έγινε απαραίτητη για να τα βγάζω πέρα.» τόνισε ο τραγουδιστής στη σειρά ντοκιμαντέρ στην πλατφόρμα του YouTube «Justin Bieber: Seasons».



Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του ο καλλιτέχνης θύμισε στους θαυμαστές του κάτι που έχει πει ξανά στο παρελθόν το οποίο ήταν ο όρος της Hailey για να ξεκινήσει η σχέση τους. Το μοντέλο είχε κάνει ξεκάθαρη τη θέση του και είχε πει στον Justin πως αν δεν αποτοξινωθεί δεν θα είναι μαζί.

Καταλαβαίνεις μετά από όλα τα παραπάνω πως η Hailey βοήθησε σε πολλούς τομείς τον Justin, αυτό δεν σημαίνει όμως πως στο ξεκίνημά τους δεν αντιμετώπισαν προβλήματα. Όπως φαίνεται είχαν πολλά ζητήματα να λύσουν ωστόσο σήμερα φαίνεται πως έχουν ξεπεράσει τα περισσότερα από αυτά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved