Kylie: Οι photos στο ιδιωτικό της jet ξεπέρασαν τα 6 εκ. likes σε 10 ώρες

Η μικρή Jenner ξέρει πώς να αφήνει άφωνο το κοινό της στα social media.

Περιττό όταν αρχίζεις και εκθειάζεις την Kylie Jenner για το πόσο εντυπωσιακό κορίτσι είναι. Έχουν περάσει πια τόσα χρόνια με την παρουσία της στη showbiz που πραγματικά όλος ο κόσμος το γνωρίζει, ακόμα κι αν δεν ασχολείται με εκείνη και την οικογένειά της. Είναι αυτό που «παίζει» σε όλα τα Μέσα και νιώθεις σαν με έναν τρόπο να την ξέρεις.

Πάντως, η ίδια πολύ απολαμβάνει όλη αυτήν την κατάσταση. Έχοντας μεγαλώσει σε ένα σπίτι όπου οι κάμερες ήταν συνεχώς πάνω της, αναμενόμενα το έχει συνηθίσει. Τα social media, άλλωστε, είναι πιο εύκολα συγκριτικά με αυτό, αν σκεφτείς ότι έχεις τον χρόνο σου, τραβάς 100 φωτογραφίες και μπορείς να διαλέξεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο για να τη δημοσιεύσεις.




Το Instagram της Kylie έχει αυτήν τη στιγμή 225 εκατομμύρια followers με τούτα και μ’ εκείνα. Οι αναρτήσεις της, λοιπόν, γεμίζουν με εκατομμύρια likes και σχόλια και ενώ συνήθως αυτή είναι η περίπτωση για όλα τα posts, κάποια καταφέρνουν να ξεχωρίσουν.

Πρόσφατα, η μικρή Jenner έκανε μία ανάρτηση μέσα από το ιδιωτικό της jet στην οποία ποζάρει με ένα πλεκτό σύνολο, αλλά αυτό που δεν μπορείς να προσέξεις είναι το βαθύ ντεκολτέ που επέλεξε στο σχέδιο.

Η ανάρτηση ξεπέρασε τα 6 εκατομμύρια likes σε 10 ώρες και, μόλις δεις τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery, θα καταλάβεις το γιατί.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved