Addison Rae: Τι αποκαλύπτει για το πρώτο της TikTok

Η influencer έχει σήμερα περισσότερους από 79 εκατομμύρια ακόλουθους στη δημοφιλή εφαρμογή!

Η Addison Rae μίλησε πρόσφατα για την ξαφνική άνοδο της στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων. Η Rae, η οποία μπήκε στην εφαρμογή το 2019, λέει ότι αρχικά δίσταζε να συμμετάσχει στη δημιουργία TikToks.

Η 20χρονη είπε στους συν-οικοδεσπότες του Emergency Contact podcast, Simon Huck και Melissa Gray Washington, ότι στην αρχή δεν της άρεσε η εφαρμογή.

«Δεν μου άρεσε πολύ επειδή ήμουν πολύ κοντά στο να αποφοιτήσω, και προφανώς επικεντρωνόμουν σε άλλα πράγματα,» είπε η Addison.

Η διάσημη TikToker συνέχισε λέγοντας, «Θυμάμαι πως μια μικρότερη μου φίλη μου είπε να κάνω κάποια TikToks μαζί της. Το βίντεο υπάρχει ακόμα στο διαδίκτυο αυτήν την στιγμή. Έκανα κάτι τρελές φιγούρες γιατί ήμουν σε φάση ‘Δεν ξέρω τι είναι αυτό’».

Η Rae όμως άλλαξε γνώμη όταν πήγε διακοπές με την οικογένειά της. Δημοσίευσε – και αργότερα διέγραψε – το πρώτο της TikTok με τον πατέρα της, Monty Lopez.

«Ήμουν σε φάση, ‘Ξέρεις κάτι, θα το δοκιμάσω. Νιώθω ότι μπορώ να το κάνω. Θα το δοκιμάσω.’ Οπότε μπήκα στην εφαρμογή, κυριολεκτικά δεν ήξερα τι έκανα. «Αυτό είναι εξευτελιστικό. Αυτό είναι εξευτελιστικό για την οικογένειά μου,» θυμάται να σκέφτεται. «Δημοσίευσα ένα βίντεο του μπαμπά μου για το πρώτο μου βίντεο, τον οποίο δεν ξέρει κανείς. Σίγουρα δεν υπάρχει έλξη εκεί… ήταν το πιο ανόητο, περίεργο βίντεο που θα μπορούσα να έχω δημοσιεύσει ποτέ».

Προσθέτει, «Είπα στον εαυτό μου, ‘Αυτό δεν είναι για μένα, υποθέτω.’ Οπότε διέγραψα το βίντεο και είπα, ‘Εντάξει, δεν πρόκειται να δημοσιεύσω σε αυτήν την εφαρμογή γιατί δεν ξέρω τι κάνω΄».

Παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να τραβήξει την προσοχή με το πρώτο της TikTok, κατέληξε να δημιουργεί ένα άλλο όπου τραγουδούσε playback μαζί με μια φίλη της. «Την πρώτη μέρα που το δημοσίευσα, άρεσε στους φίλους μου. Είχε περίπου 15 likes, και ήμουν σε φάση, ‘Οκ, μπαίνω στο νόημα,΄ είπε. «Τότε, το επόμενο πρωί, ξύπνησα και είχε 92.000 likes».

Στη συνέχεια, η Addison επέλεξε να συνεχίσει να δημοσιεύει στην εφαρμογή κοινοποίησης μικρών κωμικών και μη βίντεο. «Συνέχισα και συνέχισα να δημοσιεύω και μετά ένα βίντεο με εμένα και την μητέρα μου [Sheri Nicole Easterling] έγινε viral. Είχε περίπου 300,000 likes» είπε, σημειώνοντας ότι το πρώτο της βίντεο που έφτασε τα 1 εκατομμύριο likes είχε και αυτό την μητέρα της.

Από τότε, η 20χρονη έχει συγκεντρώσει περισσότερους από 79 εκατομμύρια ακόλουθους στη δημοφιλή εφαρμογή. Χρησιμοποίησε την επιτυχία της για να επιδιώξει και άλλα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου της κυκλοφορίας της δικιάς της συλλογής καλλυντικών «ITEM Beauty». Δημιούργησε ένα επιτυχημένο κανάλι στο YouTube και άρχισε να συμπαρουσιάζει ένα podcast με την μητέρα της, με τίτλο Mama Knows Best. Επιπλέον, κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα το πρώτο της τραγούδι και μουσικό βίντεο «Obsessed» και θα κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στο reboot «She's All That».

Να θυμίσουμε πως το Forbes υπολόγισε πως η Rae κέρδισε περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια μόνο το 2019, γεγονός που την καθιστά το αστέρι του TikTok με τα μεγαλύτερα έσοδα αυτή τη στιγμή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved