Η mirror selfie της Hailey Bieber μόλις μας έδωσε ιδέα για φωτογράφιση

Το αγαπημένο μας κορίτσι ξέρει πώς να τραβάει εκθαμβωτικές φωτογραφίες, ακόμα και στην καθημερινότητα.

Η Hailey Bieber είναι ένα πολύ λαμπερό κορίτσι. Αναμενόμενο, βέβαια, όντας μοντέλο. Ο χώρος απαιτεί αυτήν την έξτρα λάμψη και η σύζυγος του Justin Bieber ανέκαθεν την είχε. Έχει χαρακτηριστικά που δε χρειάζονται μακιγιάζ για να αναδειχθούν. Η φυσική της ομορφιά είναι τέτοια που εντυπωσιάζει και ίσως μας δίνει και παράδειγμα να επιλέξουμε και εμείς ένα πιο no makeup look.

Η Hailey, όμως, είναι και ένα πολύ σέξι κορίτσι. Αν κάνεις έστω και μία μικρή βόλτα στο προφίλ της, θα καταλάβεις ότι πρόκειται και για ένα χαρακτηριστικό που το έχει έμφυτο μέσα της. Αναδύεται με κάθε τρόπο και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει μεγάλη έμπνευση όσον αφορά στις φωτογραφίες του και η αλήθεια είναι ότι έχει έναν από τους πιο ωραίους και ενδιαφέροντες λογαριασμούς στο Instagram.




Πρόσφατα, συγκεκριμένα, η Hailey έκανε ένα story, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά μία mirror selfie, ένα είδος φωτογραφίας που είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Αυτό μας έδωσε ιδέα για την επόμενη φωτογραφία που ενδεχομένως θα ανεβάσουμε στο προφίλ μας και κάπως μας έλυσε τα χέρια.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τη φωτογραφία για την οποία σου μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved