Δες την κόρη του Kobe Bryant να γιορτάζει την αποδοχή της από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια

Χαιρόμαστε τόσο πολύ γι' αυτήν!

Η Natalia Bryant θα πάει σύντομα στο πανεπιστήμιο. Την Τρίτη, 30 Μαρτίου, η μητέρα της Vanessa Bryant μοιράστηκε τη στιγμή που η κόρη της ανακάλυψε ότι έγινε δεκτή στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και το βίντεο είναι ότι καλύτερο έχεις δει.

Στο σύντομο βίντεο, η Natalia φοράει μια μπλούζα από το USC, πηδάει πάνω-κάτω, και ανακοινώνει με ενθουσιασμό, «Μπήκα. Μπήκα».


https://www.instagram.com/p/CND20hoD6fV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μοιράζοντας το βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, η Vanessa έγραψε ότι «έκλαιγε από χαρά», και ότι ευχήθηκε ο πατέρας και η αδελφή της Natalia, ο αείμνηστος Kobe Bryant και η Gianna Bryant, να ήταν εκεί για να δουν τη επιτυχία της. Εξέφρασε πόσο χαρούμενη ήταν για την κόρη της, γράφοντας: «Ξέρω ότι ο μπαμπάς είναι τόσο υπερήφανος. Είμαι τόσο περήφανη για εσένα!! Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση σου άξιζαν τον κόπο. Μακάρι ο μπαμπάς και η Gigi να ήταν παρόντες για να γιορτάσουμε, αλλά ξέρω ότι είναι εδώ με το πνεύμα τους. Σε αγαπάμε τόσο πολύ!»

Οι εορτασμοί δεν τελείωσαν με το αξιολάτρευτο βίντεο, καθώς η Natalia εντοπίστηκε αργότερα με custom παπούτσια από το USC. Ποζάροντας για μια selfie φορώντας ένα καπέλο με το logo του πανεπιστημίου, μοιράστηκε τα νέα με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας, «Θα σας δω σύντομα». Η Storm Reid και η Lily Collins ήταν μεταξύ αυτών που την συγχάρηκαν στα σχόλια.

Τα νέα αυτής της αποδοχής έρχονται μετά την αποδοχή της Natalia και από το Πανεπιστήμιο Loyola Marymount, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το Irvine και το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον. Δεν ξέρουμε ακόμα αν το USC θα είναι η τελική επιλογή της Natalia, αλλά είναι σίγουρο πως θα έχει σίγουρα πολλές ευκαιρίες στο μέλλον.


https://www.instagram.com/p/CND_oyhjGkQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved