Η Kylie έκανε ένα απίστευτο post και ξεπέρασε τα 5 εκ. likes σε 10 ώρες

Κάθε φορά μας αφήνει άφωνες με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της.

Στο Instagram βλέπουμε πολύ συχνά σέξι φωτογραφίες από κάθε celebrity. Οι αγαπημένες μας κυρίες φροντίζουν πολύ τους λογαριασμούς τους στο Instagram. Οι αναρτήσεις που κάνουν γεμίζουν με likes και σχόλια και μέσα σε λίγες ώρες μιλάμε για εκατομμύρια reactions.

Μέσα σε αυτές είναι και κορίτσια, όπως η Kylie Jenner. Το αγαπημένο μας κορίτσι έχει τον τρόπο του να αφήνει το κοινό του άφωνο. Σίγουρα είναι πολλές οι celebrities που έχουν πολύ λαμπερές φωτογραφίες στα προφίλ τους, ωστόσο κάποιες ξέρεις ότι ξεχωρίζουν.




Τι να πρωτοθυμηθούμε για την Kylie; Τις εμφανίσεις με μαγιό; Τις μεταμφιέσεις της; Τα σέξι εσώρουχα που «ρίχνουν» το Instagram; Τις αναρτήσεις με την κόρη της, Stormi; Σίγουρα είναι ένα κορίτσι που βασίζεται στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, η οποία και γράφει σήμερα 223 εκατομμύρια followers.

Πρόσφατα, η μικρή της οικογένειας Kar-Jenner δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με ένα total red look. Φυσικά και το κοινό της έχασε ή καλύτερα βρήκε τα λόγια του και δε σταμάτησε να σχολιάζει.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τόσο τις φωτογραφίες όσο και μερικά από τα σχόλια που τις συνόδευσαν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved