Η Bella Hadid έκανε ένα επικό post και είδαμε το απίστευτο κορμί της

Το μοντέλο έχει εντυπωσιάσει τον πλανήτη και δεν είναι να απορείς.

Δεν αποτελεί πια νέο ότι οι αγαπημένες μας celebrities ανεβάζουν φωτογραφίες που πηγαίνουν σε μία φανερά πιο hot λογική. Ο κόσμος του Instagram βασίζεται στη φωτογραφία και στο θέαμα και αυτό είναι κάτι που πολύ εύκολα μπορούν να αποτυπώσουν οι σταρ του πλανήτη. Σε περιπτώσεις, όπως η Bella Hadid, για παράδειγμα, τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους από μόνα τους.

Το διάσημο μοντέλο αποτελεί πια πολλά χρόνια μέρος του χώρου της μόδα και του modelling. Οι πιο επιτυχημένοι οίκοι τη ζητούν για τις καμπάνιες τους και το αποτέλεσμα έχει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουν δει οι σελίδες των περιοδικών και των ιστοσελίδων.




Η Bella, όμως, διατηρεί και έναν πολύ επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος μετράει πάνω από 39 εκατομμύρια followers. Τους προμηθεύει συχνά-πυκνά με φωτογραφίες και γενικά υλικό από τη ζωή της και αναμενόμενα το κάθε post ξεχωριστά συγκεντρώνει εκατοντάδες εκατομμύρια followers.

Πρόσφατα, το πανέμορφο μοντέλο έκανε μία φωτογράφιση για χάρη του Michael Kors και οι λήψεις που τράβηξε μπορούν με μεγάλη ευκολία να σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Πέρα από το βλέμμα που ξέραμε ότι έχει, θυμηθήκαμε για μία ακόμη φορά πόσο συγκλονιστικό είναι το κορμί της.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις φωτογραφίες για τις οποίες σου μιλάμε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved