Kylie Jenner: Μόλις απέδειξε πως η κόρη της είναι ίδια η μαμά της(photo)

Με τη φωτογραφία που δημοσίευσε δεν θα αναγνωρίζεις ποια είναι η Stormi και ποια η Kylie.

Πολλές φορές έχεις δει στο Instagram την κόρη της Kylie Jenner, Stormi. H μικρή κόρη της πανέμορφης Kylie πρέπει να παραδεχθείς πως είναι μια κούκλα, ωστόσο, σε ποιον πιστεύεις πως μοιάζει περισσότερο, στη μαμά ή στο μπαμπά της, Travis Scott;

Μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσε η influencer δε θα έχεις καμία αμφιβολία, αφού όχι μόνο έχει κοινά χαρακτηριστικά με τη μαμά της, αλλά μοιάζουν σα να είναι δίδυμες αδερφές. Η Stormi είναι 3 ετών και μάλιστα έχει αγαπηθεί από το κοινό της μαμάς της, επίσης σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, έχει ήδη fanpage στο Instagram με περισσότερους από 30Κ followers.

Λοιπόν και για να γυρίσουμε στα δικά μας, η Kylie δημοσίευσε μια φωτογραφία κολλάζ στο insta story της, από ένα fan account με εκείνη σε πολύ νεαρή ηλικία και τη μικρή Stormi. Πραγματικά, θα το διαπιστώσεις και μόνη σου πως μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό.

Και οι δύο έχουν μεγάλα καστανά μάτια, οι μύτες τους μοιάζουν απίστευτα και, ακόμη και τα αυτιά τους έχουν το ίδιο σχήμα. Πάντως, στη δημοσίευση δεν υπάρχει λεζάντα, κάτι φυσικά που στην προκειμένη περίπτωση δεν χρειάζεται, αφού η φωτογραφία μιλά από μόνη της.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο παρόμοιο post αφού όπως αναφέρεται και στο HollywoodLife, η Kylie έχει δημοσιεύσει πολλές κοινές φωτογραφίες τους στις οποίες είναι εμφανέστατη η ομοιότητά τους.

Δες στη gallery τις φωτογραφίες τους αλλά και εκείνη που δημοσίευσε πρόσφατα η Kylie και θα καταλάβεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved