Η Kylie Jenner φωτογραφίζεται με εσώρουχα και το Instagram παραλύει

Οι followers της έμειναν με το στόμα ανοιχτό μπροστά σε αυτές τις εικόνες.

Τι να πούμε για την Kylie Jenner; Το κορίτσι έχει εμφανές το sexiness στην εμφάνιση και στην προσωπικότητά του και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η μικρή των Kardashians εκμεταλλεύτηκε τη δημοσιότητα της οικογένειάς της για να «χτίσει» και να εξελίξει το brand της και γενικά για να εκτοξεύσει την προσωπική της περιουσία.

Ξέρεις ότι η Kylie ίδρυσε τη δική της βιομηχανία ομορφιάς με τα Kylie Skin. Ο κόσμος συντονιζόταν σε κάθε λανσάρισμα και τα προϊόντα γίνονταν sold-out μέσα στα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας τους. Καθόλου δεν είναι να απορείς, βέβαια, με το frenzy που υπάρχει για την εντυπωσιακή μελαχρινή σταρ όλα αυτά τα χρόνια.




Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι μία βιομηχανία από μόνη της. Η Kylie κάνει πολλά posts, τα οποία αφορούν είτε την καθημερινότητά της είτε και πιο εμπορικό περιεχόμενο. Εξ ου και τα κοστολογεί σε αρκετές χιλιάδες δολάρια.

Πρόσφατα, όμως, η Kylie είπε να κάνει μία φωτογράφιση για τη δική της σειρά, Kylie Skin, και το concept την ήθελε να ποζάρει με εσώρουχα. Όπως μπορείς να φανταστείς, το θέαμα έκανε τους followers της στο Instagram να ενθουσιαστούν και μέσα σε 14 ώρες η ανάρτηση ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια likes.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τις hot φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved